SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2019 11:09   Güncelleme : 01-03-2019 11:09

ERDEMLİ İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KAZIM SARI'DAN SERT SÖZLER

Erdemli İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Kazım Sarı sosyal medyada 'İYİ Parti gençlerinin istifa edip DP adayının yanına geçtiği şeklindeki paylaşımlar üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

ERDEMLİ İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KAZIM SARI'DAN SERT SÖZLER

KAZIM SARI "İYİ GENÇLİK DİMDİK AYAKTA BAŞKANIMIZ SERDAR ARSLAN'IN YANINDADIR"

"#Kamoyuna_Duyrulur

ERDEMLİ İYİ GENÇLİK DİMDİK AYAKTA BAŞKANIMIZ SERDAR ARSLAN'IN YANINDADIR

Erdemli'de bugün şov amaçlı ve bir yerlere yamanma adına yapılan ve tamamen İYİ Parti Erdemli Gençlik Kollarımızı yıpratmaya yönelik bir operasyon tertip edilmiştir. Buna operasyon diyorum çünkü bu operasyonun başında partimizden istifa ederken bile partimize operasyon çekenler vardı.

Bugün itibariyle partimizden istifa edip başka bir partiye giden gençlik kollarımıza mensup kimse yoktur. Bugün istifa etmiş gibi yanına çorçocuk ve önden giden akıl abilerini alıp fotoğraf çektirenler İYİ bilsin ki Erdemli İYİ Parti Gençlik Kolları dimdik ayakta ve Erdemli Belediye Başkan Adayımız Serdar Arslan'ın yanındadır.

Bugün İYİ Parti'nin en yakın rakibine %50'den fazla fark atacağı Tömük ve Elvanlı gezilerimizde Serdar Arslan Başkanımız ile beraberken; hazımsızlık çeken bir grup eski İYİ Parti'li bugün baktığımız zaman hiç iyi partili olmadıklarını anladığımız) partimizden ayrıldıkları günden bu yana gerek İlçe Başkanımız Efsane Başkan Ali Şahin, gerekse bizim gibi dik duran İYİ gençlik ile her geçen gün büyüdüğünü gittikleri her yerde kendileri de gördükleri halde tamamen şov ve reklam kokan bir sözüm ona istifa ve partiye katılım haberi tertip etmişlerdir.

Eski ilçe başkanı ve yanındaki üç beş kişiye tabi olan ve ne yazık ki partimizin kısa bir dönem gençlik kolları başkanlığını yapan bir zat sözüm ona İYİ Parti'den bugün istifa etmiş gibi kendini haber yaptırması sadece siyasi şovdur, gittiği yere yamanma çabasıdır.

Bu şova çanak tutan ve bu şov ile partimize mensup gençliği etkileyeceğini zanneden, aday olduğu partisine katılanların zaten günlerdir yanında olan kişiler olduğunu unutup, mal bulmuş mağrubi gibi sevinen rakip siyasi parti adayının ve çevresindekilerin etik kurallar çerçevesinde hareket etmemesi bizleri son derece üzmüş ve biz İYİ Gençliğe böyle bir açıklama yapmayı zorunlu kaldırmıştır. Biz diyoruz ki bu şovdan size siyaseten oy çıkmaz. Aksine yanınıza dahil olanları görenler adeta kaçarcasına İYİ Gençlik ile yol yürüyeceklerini belirtip partimize katılmaktadır.

Erdemli İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi; ilçe başkanımız Ali Şahin ve Belediye Başkan Adayımız Serdar Arslan'ın etrafında kenetlenmiştir. Biz bugün sosyal medyadaki algı habere değil seçime odaklandık. Bizi yıpratmaya çalışanlar, zafere inanmış İYİ gençliği dinamik bir şekilde Pazar Günü saat 18:00'de Serdar Arslan Başkanımızın bizlere hediyesi olan konserde görecektir. En büyük cevabımızı da o gün orada sizlere Serdar Arslan başkanımız verecektir.

 

Bu açıklamayı kamuoyunu aydınlatma adına yapmamızın zorunlu olduğunu belirtiyor bu vesileyle bizi seven biz varız diye bizimle birlikte olan tüm Erdemli gençliğini Pazar günü Gökkuşağı Düğün Salonu'nda İrfan Uçar ve Nur Cennet Uçar konseriyle düzenleyecek olduğumuz 1. Gençlik Şölenine davet ediyorum.

ERDEMLİ İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KAZIM SARI"

Süleyman TaşSüleyman Taş