SİYASET
Giriş Tarihi : 02-04-2023 20:34

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Silifke İlçe milli Eğitim müdürlüğü görevinde istifa ederek Ak Parti Karaman Milletvekili a.adayı olan Eğitim yöneticisi Mustafa Sezgin Ak Parti  Genel  merkezi tarafından yapılan milletvekili mülakatları sonrası açıklamalarda bulundu.

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin açıklamasında  28'nci dönem milletvekilliği adaylığı mülakatımız gerçekleştirildi. "Bugün siyasal kültürün gönül siyaseti üzerinde şekillenmesi için, doğduğumuz topraklar olan Karaman’ımıza faydalı olmak milletimizi yüceltmek milletimizin özü sözü olmak için göreve talibim.

Cesaret, sevgi ve İnançla çıktık bu yola. Karaman’ın her mahallesine ulaşmaya çalışarak hemşerilerimi dinlemek ve siyaseten nerede var olmam gerektiğini kentimizin her köşesine giderek büyüklerimizle esnafımızla sanayicimizle çiftçimizle kadınlarımızla gençlerimizle buluşmalar gerçekleştirdik. Ortak akıl ve istişare kültürüne olan inancımla siyasal kültürün gönül siyaseti üzerinde şekillenmesi için, milletimizi yüceltmek milletimizin özü sözü olmak için 14 Mayıs karar vaktidir"

Türkiye'ye hizmet etmek için 14 Mayıs 2023 Pazar günü Milletvekilliği Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Ülkemiz her zamankinden daha fazla çalışmaya, ter akıtmaya, birlik olmaya ihtiyaç duymaktadır. Biz büyük bir milletiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde tüm sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Kutlu davamızda bugüne kadar destek veren tüm arkadaşlarıma ve hemşerilerime teşekkür ediyorum. Üstlendiğimiz görev davadır, dava aşkıdır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle cumhurbaşkanlığı seçimindeki Türkiye Yüzyılı hedefini gerçekleştirmek için hep birlikte mücadele edeceğiz

 Malumunuz, hep birlikte yaşadığımız asrın felaketi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce vatandaşımız Rahmet-i Rahman'a kavuştu. Deprem ve sel felaketinde yitirdiğimiz vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem