SİYASET
Giriş Tarihi : 31-10-2018 09:24   Güncelleme : 31-10-2018 09:24

AK PARTİ TABANI ALPASLAN GÜRGENÇ DİYOR

Erdemlide halkla yüz yüze görüşerek beş aşamalı olarak 18-65 yaş arası 430 kadın 1550 erkekle gerçekleştirdiğimiz çalışmanın MHP CHP ve İYİ partinin yer aldığı kısmı geçtiğimiz hafta açıklamıştık.Bu hafta ise Ak Parti adına araştırmamıza katılanlardan Erdemli'de aldığımız sonuçları açıklıyoruz. Araştırmamızda hata payı + - % 1'dir.

AK PARTİ TABANI ALPASLAN GÜRGENÇ DİYOR

Ak Parti'de Erdemli belediye başkan adayı olarak kimi görmek istiyorsunuz? Sorusunun cevabı olarak 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Erdemli  belediye başkan adayı ve 1 Kasım 2015 seçimleri Mersin 6. sıra Milletvekili adayı Alpaslan Gürgenç . Ak Partinin seçmen tabanının birincisinin  Ak Parti ye oy vereceğini söyleyen  seçmen tabanında aldığı destek ise % 61

KAMUOYU ARAŞTIRMAMIZIN AK PARTİ SIRALAMASI

Erdemlide yüz yüze görüşerek yaptığımız kamuoyu araştırmamızda Ak Parti seçmen tabanında  Alpaslan Gürgenç'ten sonra  ikinci sırasında Ak Parti Erdemli e. ilçe başkanı Serkan Tanrıkulu üçüncü sırada İşadamı iş adamı Serdal Kaya dördüncü avukat Ziya Şimşek beşinci sırada iş adamı Kamil Yeşilyurt yer aldı. Ak Partide on altı isim aday adayı olduğunu açıklamış olması ve ismini ve destek sayısını açıklamadığımız diğer  isimlere de az da olsa destek çıkması  birinci sıradaki yer alan adayın Ak Partiye oy vereceğini belirten seçmen tabanından desteği  % 61 oluşu birinci çıkan a.adayına  geniş çapta Erdemli'de seçmen desteği olduğunu gösteriyor. 

SADECE AK PARTİDEN DESTEK ALMIYOR 

Kamuoyu araştırmamızda Ak Parti tabanında birinci çıkan Ak Parti Erdemli Belediye başkan a.adayı Alpaslan Gürgenç Ak Parti dışındaki partilerden de araştırmamıza göre % 4 destek alıyor. Alpaslan Gürgenç diğer parti seçmen tabanından destek alması belediye başkan adayı  olması halinde Ak Partiyi 31 Mart seçim  yarışında seçime bir adım önde başlatacak gözüküyor.

BÜTÜN BELDELERDEN VE MAHALLELERDEN DESTEK

Yüz yüze görüşerek yaptığımız kamuoyu araştırmasında Ak Parti Erdemli belediye başkan a. adayı Alpaslan Gürgenç  ve MHP Erdemli belediye başkanı ve adayı Mükerrem Tollu 2014 öncesi  köy olan 71 mahalle ve 2014 öncesi belde olan her mahallede seçmen tabanından destek alıyor. Diğer a. adayları ise 2014 büyükşehir yasası öncesi Erdemli belediye sınırları içerisinde yarışa müdahil oluyorlar.

ERDEMLİ'DE HALKIN GÖNLÜNDE GÜVENİ PERÇİNLENMİŞ

Alpaslan Gürgenç Erdemlide yüz yüze bire bir görüşülerek yaptığımız  kamuoyu araştırmasında birinci çıkarak  Erdemli halkının gönlündeki yerini perçinlediği izlenimini oluşturdu.

DENEKLERE NEDEN ALPASLAN GÜRGENÇ DEDİĞİMİZDE

Ak Parti kurulduğu günden bu yana her seçim sürecinde sahada teşkilatlarla birlikte yer aldı. 16 yıllık Ak Parti döneminde Milletvekili aday adayı oldu.; aday oldu.Belediye başkan aday adayı oldu; aday oldu. Ak Partiye artı puan kazandırmak için sahada her seçim döneminde  mücadele etti. Bazı seçimlerde aday adayı olmadı ancak yine sahada çalışmaların tamamına katıldı. 

AK PARTİ SEÇMEN TABANI NASIL BİR BELEDİYE BAŞKANI İSTİYOR ?

Ak Parti seçmen tabanı  kendisi gibi düşünen kendisi gibi yaşam tarzı olan güçlü saygılı çalışkan genç dinamik Erdemlinin  sorunlarını çok iyi bilen ve çözüm üretecek belediye başkan adayı istiyor.Ak Parti seçmen tabanında bu kişi kuşkusuz Alpaslan Gürgenç yorumu yapılıyor.

 

 

 

Süleyman TaşSüleyman Taş