SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2020 22:07   Güncelleme : 23-03-2020 22:07

CHP TARSUS GENÇLİK ve KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI DAVRANIŞ

CHP TARSUS GENÇLİK ve KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI DAVRANIŞ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Gençlik Kolları, koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında geçici süreliğine evde kalma zorunluluğu getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşların sorun yaşamaması ve ihtiyaçlarının karşılanması için “Siz evde kalın, biz sizin ihtiyaçlarınızı karşılarız” çalışması başlattı.

 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de maalesef ki can kaybına neden olan koronavirüs salgınında en riskli grup olan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın yanlarında olduklarını söyledi.

 

İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, 65 yaş ve üstü için gelen sokağa çıkma yasağının ardından CHP Tarsus İlçe Gençlik  ve Kadın  Kolları’nın çalışma başlattıklarını vurguladı.

 

Başkan Varal, “Koronavirüs, kronik hastalığı olanları ve 65 yaş ve üstü büyüklerimizi kısa süre içerisinde enfekte edebiliyor.

 

Büyüklerimiz bizim için çok değerlidir. Onlar evlerinde kalsın, partili gençlerimiz onların alışveriş ve tüm ihtiyaçlarını karşılarız. Bu noktada gençlik kolları üyelerimiz, tedbiri elden bırakmadan, alış-veriş ihtiyacı olan ve yüksek risk gurubunda yer alan 65 yaş ve üstü büyüklerimiz ile kronik rahatsızlıkları nedeniyle yine risk grubunda olan vatandaşlarımızın yanındadır.

 

Yardım talebinde bulunan büyüklerimiz 0535 566 40 56 no.lu iletişim numarasından bizlere ulaşabilirler.

 

Bir kez daha evde kalın çağrısını yapıyoruz ve –Evdesin, Güvendesin TARSUS- diyoruz” dedi.

Süleyman TaşSüleyman Taş