SİYASET
Giriş Tarihi : 16-03-2023 22:19   Güncelleme : 17-03-2023 07:27

Mustafa Sezgin Karaman’a adeta çıkarma yaptı

Görev yaptığı her bölgede yaptığı hizmetler ve halkla omuz omuza yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Eğitim yöneticisi Mustafa Sezgin Silifke’den 45 araçlık konvoy ve yüz yakın seveni ile  AK Parti Karaman  İl Başkanlığında Milletvekili a. adaylığı  resmi başvurusunu yaptı.

Mustafa Sezgin Karaman’a adeta çıkarma yaptı

Mustafa Sezgin başvurusunu yaparken yaptığı açıklamada

‘’ Buradan tüm Karaman halkına seslenmek istiyorum. Haydi Karaman; gün kardeşlik, birlik zamanıdır. Sevgili dava arkadaşlarım 13.Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecektir. Ben de her biri birbirinden kıymetli milletvekili aday adayı kardeşlerim gibi aday adaylığım müracaatımı gerçekleştirmiş bulunuyorum. Hayırlara vesile olmasını dilerim.

Memleketimiz Karaman’ın her karış toprağını doğduğumuz topraklar olarak biliyorum. Varsa sorun yada yapılması gerekenler ve çözüm yollarını biliyoruz ve sizin desteğinizle çözüme kavuşturacağız.

Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasının mimarı, Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olarak ilk günkü aşk ile çalışmaya devam ediyorum. Ülkemizin geleceği emin ellerdedir. Ülkemizin geleceği Cumhur ittifakı ile inşa edilecektir.

Hedefimiz, Türkiye yüzyılını hep birlikte inşa etmektir. 14 Mayıs 2023’de yapılacak olan genel seçimlerimizde, tecrübelerimi aktarmak, şehrimize faydalı işler yapmak üzere kutlu davamızın bir neferi olarak yola çıkmış bulunuyorum.

Bu seçimi önemli kılan, hiç bir projesi olmayan ve ortaya koyacakları vizyondan yoksun tek amacı Tayyip Erdoğan’ı devirelim ortak paydasıyla hareket eden, sufleyi dışarıdan alan, bir birine benzemezlerle , gücünü sadece haktan ve milletten alanların seçimidir.

Allah’ın izniyle tüm oyunları omuz omuza vererek geçmişte olduğu gibi 2023 seçimlerinde de boşa çıkaracağız.

Cumhuriyetimizin 100.yılında yeni yüzyılların temelini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde atacağız. İnançla, Israrla, kararlılıkla tüm oyunları bozup, yeniden ve yeni bir anlayışla yeni yüzyılda yeni Türkiye inşa edeceğiz.

21 yıldır girdiğimiz tüm seçimleri kazandığımız gibi, Cumhur İttifakı olarak bu seçimleri de aziz milletimizin teveccühü ile yine kazanacağız.

Altı Şubat günü 11 ilimizde yaşadığımız ve acısını tüm ülkede derinden hissettiğimiz asrın felaketi, büyük depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabır ediyorum.

Birlikte başaracağız. Hemşerilerimizin desteği, bizlerin gayreti ile Karaman’da yine zaferle çıkacağız.

 Türkiye de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Doğ ey güneş. Dağılsın bulutlar. Başlasın Türkiye Yüzyılı! Üstümüze dök ışıklarını, Dağılsın bulutlar Mazlumlar söylesin şarkılarını, Başlasın Türkiye Yüzyılı Yarın değil hemen şimdi. Hep birlikte daha nice başarılı işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum.

Çıkmış olduğum bu yolda, desteklerini esirgemeyen, teveccüh gösteren tüm dostlarıma, partililerime teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğumuz kutlu davamızın yolu Hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

 

 

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem