ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 18-04-2022 07:57   Güncelleme : 18-04-2022 08:05

ERDEMLİ SPOR KULÜBÜNÜN GENÇ SAVAŞÇILARI DOLU DİZGİN

Mersin 2. Amatör Küme U18 C Grubu Lideri Erdemli Spor, sahasında konuk ettiği Limon Spor’u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürdü.

ERDEMLİ SPOR KULÜBÜNÜN GENÇ SAVAŞÇILARI DOLU DİZGİN

Mersin 2. Amatör Küme  U18 C Grubu Lideri Erdemli Spor, sahasında konuk ettiği Limon Spor’u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürdü.

Mersin 2. Amatör Küme U18 C Grubu bu hafta Kayacı futbol sahasında namağlup Lider Erdemli Spor, sahasında Limon spor’u konuk etti.

İlk yarısı ev sahibi ekibin üstünlüğü ile biten maçta Erdemli Spor’a galibiyeti getiren golleri Nihat Akdoğan (3) Mustafa Doğan Öztürk (3) Murat Safa Aykaç (1) Mükremin Çelebi (1)  golüyle Erdemli Spor ekibi 8-0 galip ayrıldı.

Gazetemize konuşan Efsane Başkan Mehmet Morgül; Alt yapıya önem veriyoruz. Alt yapısı olmayan kulüpler kapısına kilit vurur emsalleri çok. Biten süper amatör küme maçlarında bu gençlerimize şans vererek oynattık, kendilerine öz güven aşıladık, şimdi genç takımımızı şampiyonluğa taşıyorlar. Yönetim kurulu olarak hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. dedi

Ayıca Morgül; Antrenörümüz Orhan Erdoğan hocamı kutluyorum bu gençlerin yetişmesinde bir eğitimci olarak çok büyük katkıları olmaktadır. Hocamıza tam yetki tam destek veriyoruz. Oda gereğini yapıp galibiyetler serisine devam ediyor. dedi.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş