ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 08-03-2019 10:19   Güncelleme : 08-03-2019 10:19

SERDAR ARSLAN'DAN MİTİNG GİBİ SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI

İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan seçmenleriyle daha iyi iletişim kurabilmek için, sorunları ve projeleri tartışıp değerlendirmek amaçlı Erdemli merkezindeki seçim ofisini açtı.

SERDAR ARSLAN'DAN MİTİNG GİBİ SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI

İlk seçim ofisini miting havasında Kargıpınarı'nda açan Serdar Arslan ikinci seçim ofisini Erdemli merkezinin en kalabalık meydanı olan Cumhuriyet Meydanı'nda açtı. Miting gibi açılışa 5 bine yakın vatandaş katıldı. Açılışın yapılacağı meydanda hava kararmaya yakın vatandaşların ilgisinin artması engellemelerin ve tehditlerin olduğunu doğrular nitelikteydi.

Seçim Ofisi açılışına İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti İl Başkanı Alican Özbayraktar, İl Gençlik Kolları yönetimi, İYİ Parti Mersin Milletvekilleri Behiç Çelik, Zeki Hakan Sıdalı, çok sayıda muhtar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

GENÇLERDEN 500 MOTORLUK KONVOY

İYİ Parti Erdemli Gençlik Kolları Serdar abilerinin kendileri için düzenlediği gençlik şölenine teşekkür amaçlı yaklaşık 500 motorsiklet ile eski hastaneden seçim ofisine kadar konvoy oluşturarak görsel açıdan şov yaptılar. Gençlerin bu desteği çevredeki vatandaşların "Bu iş bitmiş. Serdar Arslan'a belediye başkanlığı hayırlı olsun" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Motorize konvoyuna önceki dönem belediye seçimlerinde modifiye araç pisti, ve motorsiklet yarış pisti sözü verilen ancak seçimin kazanılmasına rağmen bu zamana kadar kendilerine verilen sözleri yerine getirilmeyen Erdemli Tuning derneğinin de 50 motorsiklet ile katılması dikkat çekti.

ALİ ŞAHİN; "MASKE YAPTIRACAĞIM, BASKI YAPILAN HERKES SERDAR ARSLAN OLARAK BİZİM PROGRAMLARIMIZA KATILABİLECEK"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan seçim ofisi açılışında ilk olarak İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Ali Şahin konuşmacı olarak vatandaşlara hitap etti. Konuşmasına Arif Nihat Asya'nın 'Bayrak' şiirini okuyarak başlayan Ali Şahin;

"Telefonla insanları tek tek arayıp mitingimize davet ettik. İnsanlar diyorlar ki; 'Başkanım bizi mazur görünüz.Bizim çocuğumuz memur, belediyede işçi olarak çalışıyor, çocuğumuz okuyor. Gelmeyi çok istiyoruz ama durumumuzu siz anlayın çocuklarımızın geleceğinden endişe ediyoruz, bizi yanınızda gibi görün.' diyorlar.

Bundan sonra toplantılarımıza, açılışlarımıza,mitinglerimize gelemeyenler baskı görenler için bir formül buldum. Herkese maske yaptıracağım. Kimsenin yüzü belli olmayacak. Ama Erdemli'de herkes Serdar Arslan olacak." dedi. konuşmasına iki gündür yoğun bir şekilde afiş ve pankartların tahrip edilmesi ve buradan yaratılmak istenen provokasyona da değinen Ali Şahin;

"Bu meydanda birçok siyasi partinin pankartı bayrağı ve adayların resmi var. Burası bir demokrasi meydanı. Bu demokrasi meydanından seviyeli,güzel,bize yakışan bir yarış yaptığımızı birilerine hatırlatmak isterim. Centilmence hiç kimsenin burnu bile kanamadan, saygısızlık yapmadan, kimseyi üzmeden, kimsenin afişini pankartını yırtmadan,kimsenin bayrağını indirmeden bir yarış olsun istiyoruz. Bu yarışta biz elimizden geldiği kadar seviyeli devam edeceğiz. Diğer adaylardan da aynı hassasiyeti bekliyoruz." dedi.

SERDAR ARSLAN'DAN GENÇLERE MOTORSİKLET YARIŞ PİSTİ VE MODİFİYE ARAÇ PİSTİ SÖZÜ

İlçe başkanı Ali Şahin'in konuşmasının ardından konuşan Serdar Arslan meydanı dolduran beş bine yakın vatandaşa teşekkür edip kandillerini kutladıktan sonra kendisine motorize konvoyu ile jest yapan gençlere seslenip;

"Gençler! Önceki yönetimden kim ne söz verdi ve yapmadıysa Serdar abiniz burada bu meydanda sizlere söz veriyorum. Sizlerin can güvenliği bizler için çok önemli. Sizlerin güvenli bir şekilde adrenalin tutkunuzu yenmeniz için modifiye araç pisti ve motorsiklet yarış pistinin sözünü bir abiniz olarak ben veriyorum" dedi. Bu müjdesi gençler tarafından "GENÇLERİN ABİSİ SERDAR ARSLAN" sloganları eşliğinde uzun süre alkışlandı.

Serdar Arslan'ın konuşmasının ardından konuşan İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kendisine yapılan kumpasa ve yaşanan sürece değindikten sonra;

"Mersin'de insanlar gönül rahatlığı ile dolaşır oldu. Bunu nasıl başardık? İnsanları birbirinden ayırmadık. Millet zillet diye ayırmadık. Herkesi hoşgörü içerisinde kucakladık.

Yaşanan süreçte adaylığımız engellendi. Erdemli'de adayımız Serdar Arslan kardeşimiz olarak belirledik. Mersin'de ise İYİ Parti'nin ve şahsımın önü kesildiği için Demokrat Parti'den Sayın Ayfer Yılmaz hanımefendiyi aday olarak gösterdik. Ayfer Yılmaz hanımefendinin yoğun programları nedeniyle bugün aramızda olamadı. Kendisinin yarın proje tanıtım toplantısı var. Programa katılamadığı için sizlerden özür diliyor.

Allah'ın izniyle 31 Mart'ta Mersin'de Kır atın böğrüne Erdemli'de güneşin üstüne mührünüzü vuracak; hem Erdemli'de hem de Mersin'de güneşi İYİ'leri yerelde iktidar yapacaksınız"dedi.

Süleyman TaşSüleyman Taş