ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 13-03-2022 17:56   Güncelleme : 13-03-2022 17:56

Erdemli spora Ziyaretçi Akını

Erdemlinin köklü spor kulüplerinden Erdemli spora ziyaretçi akını. Erdemli spor kulübünün ziyaretçileri Ak Parti Mersin Milletvekilleri ve İl başkanı ile yönetim kurulu üyeleri oldu.

Erdemli spora Ziyaretçi Akını

Ak Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz Ve Ali Cumhur Taşkın Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik Ak Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya Ve Kadın Kolları Başkanı Müstakime Nur Var Erdemlililer dernek başkanı Ali Gölcük Erdemli spor kulübü Başkanı Mehmet Morgül  ve Yönetim kurulu üyelerini kulüp binasında ziyaret ederek amatör sporun sorunları ve kulüp çalışmaları hakkında bilgi alarak Erdemli spor kulübüne başarı dilediler.

Ziyarette duygulu anlar yaşandı. Efsane başkan Mehmet Morgül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bizleri bu ziyaret son derece memnun etmiş ve gururlandırmıştır.Milletvekillerimiz Başkanlarımızı Erdemli spor ailesi olarak çok seviyoruz.Milletvekillerimize  başkanlarımıza Erdemlimize yaptıkları ve yapacakları hizmetler için teşekkür ediyoruz başarılar diliyoruz. Erdemli spor camiası olarak her zaman yanlarında olacağız.

Erdemli sporu ziyaret eden milletvekilleri adına gazetemize açıklama yapan Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik:  Erdemli sporda başkanımız Mehmet Morgül  ve çalışma arkadaşlarının misafirperverliğinden onur duyduk.Amatör spor da Erdemlispor  büyük başarılara imza atıyor.. Başkanımızın  dediği gibi birlikte hayır ayrılıkta azab vardır sözü çok doğrudur.El birliği ile Erdemlimize hizmet edeceğiz.Erdemli sporda çok değerli başkanımız ve çalışma arkadaşları bir çok başarıyı Erdemlimiz adına yakalamıştır. Başkanımız Mehmet Morgül ve çalışma arkadaşlarının bizlere verdiği değer karşılıklıdır. Bizler Her zaman Erdemlimizin ve kulübümüz Erdemli sporun yanındayız. Kulübümüze başkanımıza yönetim kurulu üyelerine sporcularına başarılar diliyoruz.

Süleyman TaşSüleyman Taş