ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 25-02-2019 11:04   Güncelleme : 25-02-2019 11:21

Erdemi’nin ilk Marketi Ermar Alışveriş Merkezi Koyuncu mahallesine yeni bir şube açtı.

Koyuncu Ermar Alışveriş Merkezinin açılışında bir konuşma yapan Komşu Grpu yönetim kurulu başkanı Nezir Arslan, Erdemlinin yerli ve milli ilk marketi olan Ermarın Koyuncu Şubesi ile büyümeye devam ettiğini; Koyuncu Ermarın ise bölgenin kalkınması ve büyümesi için, istihdamı için bir vesile olacağını kaydetti.

 Erdemi’nin ilk Marketi Ermar Alışveriş Merkezi   Koyuncu mahallesine  yeni bir şube açtı.

1997 yılından buyana bölgede geniş çaplı ticari faaliyetlerde bulunduklarını belirten Nezir Arslan, bütün faaleyitlerin merkezinin  Erdemli olduğunu kaydetti. Nezir Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

Komşu grup bünyesinde Antalya dan, Gaziantep’e  varıncaya kadar onlarca yatırım yaptık, müessesler açtık, açmaya devam ediyoruz. Ama bütün yatırımlarımızın merkezi hep erdemli oldu. Şunu çok rahat ifade edebilirim ki; BİZ Erdemli dışında, mersin dahil olmak üzere, Antalya, Gaziantep, Konya, karaman dışında ne kazandık ise; bu kazancımızı Erdemlize getip  yatırım yaptık, istihdam meydana getirdik. Allaha şükürler olsun, Türkiye’nin sayılı eğitim kurumları arasında yer alan Gayemiz olan Gaye Eğitim kurumlarını da işte erdemlimize, kurduk.

 Sizlerden destek ve dua bekliyoruz. Yerel Yöneticilerimizden de bu anlamda yaptığımız yatırımları,  bir şirket yatırımı olarak değil, memleketin evlatlarının bu memlekete bir hizmeti olarak görmelerini ve üzerlerine düşeni, bahanesiz ve keyfi uygulamalar olmadan yapmalarını istiyoruz.

Koyuncu Ermarın açılışına Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye başkanı Mükerem Tollu, Erdemli iyi parti belediye başkan adayı, Serdar Arslan, Erdemli Demokrat Parti belediye başkan adayı Alparslan Gürgenç, oda başkanları,  sivil toplum kuruluşları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Süleyman TaşSüleyman Taş