ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 25-02-2019 10:48   Güncelleme : 25-02-2019 10:48

MESRUR AYDIN; "ÇİFTÇİNİN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM"

Mersin Beyaz Gündem Gazetesi olarak İYİ Parti Erdemli Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanımaya devam ediyoruz. Bugün konuğumuz Mesrur Aydın. Kendisi mülayim, sevecen, samimi, uzlaşmacı bir karakter yapısında olmasına rağmen ve siyasetten uzak sadece seçmen olarak kendini siyasete dahil etmesine rağmen yıllardır yaşadığı mahallenin sorunlarının çözülmemesi sonrası her türlü ayak oyunlarının oynandığı siyasette "ben de varım" diyerek bugün karşımıza İYİ Parti Erdemli Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak çıkıyor.

MESRUR AYDIN;

Sorgun Köyü'nden gelerek Arpaçbahşiş'e yerleşen 5 çocuklu bir ailenin bir ferdi olan Mesrur AYDIN; çiftçilik ile geçimini sağlayan bir kız iki erkek çocuk babası olarak çocuklarının geleceğini en iyi şekilde sağlamak adına alın terini toprağa akıtmış yıllardır. tabi bu emeğinin karşılığını oğlunun avukat, kızını ise öğretmen yaparak almış. Öğretmen kızının ise hala atamasının yapılmaması da bir hayli düşündürmüş ve üzmüş kendisini. Liseye giden en küçük oğlunun da Allah'ın izniyle iyi bir eğitimden sonra meslek sahibi olacağından gayet emin.

Mesrur AYDIN daha önce siyasetin hiç içinde olmamış bir kişi. Nasıl olsun ki? Yıllardır kendi mahallesinde siyaset yapanlar, bir zamanlar belde belediyesi iken Arpaçbahşiş'i yönetenler çiftçinin hiç yanında olmamış. Çiftçinin, üreten kesimin sesi olmamış. Bu konuda bir dokunduk bin ah işittiğimiz Mesrur AYDIN'a neden siyasetin içine dahil olduğunu sorduk.

MESRUR AYDIN "ARPAÇBAHŞİŞ'İN YILLARDIR ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ADAY OLDUM"

Mesrur AYDIN; "Arpaçbahşiş'in yıllardır çözülemeyen imar planı, yollarının yapılmaması, deniz kenarında sahilde ailecek oturacak çay bahçesi gibi sosyal tesislerin olmaması, sosyal faliyetlerden mahrum oluşumuz ve Arpaçbahşiş'i temsilen ismi geçen kişilerin halihazırda Arpaçbahşiş'in hiçbir sorununu çözme noktasında hiçbir projeye imza atmamış, hiçbir eserinin olmamasına rağmen, Arpaçbahşiş'e yeni bir çehre kazandıramayanların hala karşımıza çıkıp bizlerden oy istemeleri neticesinde çevremdeki birçok insan başta olmak üzere İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Sayın Ali Şahin'in Arpaçbahşiş'te yaşayan vatandaşlara 'meclis üyeliğinde görmek istediğiniz isim kim?" sorusuna şahsımın isminin verilmesi sonrası İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Sayın Serdar Arslan'ın davetiyle bugün İYİ Parti Erdemli Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum.

Arpaçbahşiş için birçok hayalleri olduğunu ve çok heyecanlı olduğunu gözlemlediğimiz Mesrur Aydın'a neden İYİ Parti neden Serdar ARSLAN? diye sorduğumuzda aynı heyecanla;

 

"Serdar Arslan gerek İl Genel Meclisi Üyeliği yaptığı yıllarda gerekse Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğinde insanlarla diyaloğunun çok iyi olmasının verdiği bir karakterle birçok insana faydasını gördüm. Yapılan hizmetlerde bizzat denetleyici olarak takip ederek o hizmetin kısa sürede bitirilmesini sağladığına bizzat şahit olmuş biri olarak Serdar ARSLAN ile yol yürümeye karar verdim. Bu yol arkadaşlığımıza yeni ve vizyonu yüksek, tarımsal üretime ve çiftçiye önem veren politikaları ile desteklediğim İYİ Parti'nin Erdemli Belediye Başkan Adayı olması da etken oldu.

Serdar ARSLAN'ın çiftçinin ücretsiz kullanımına sunacağı soğuk hava depoları projesi, limonata fabrikası ve tarıma dayalı organize sanayi müjdesi, gençler için sosyal tesislerin ücretsiz olacağının müjdesi, sahillerde halihazırdaki çay bahçelerinin belediye bünyesine dahil edlip fiyatların halkın refah seviyesine göre belirleneceğinin müjdesi beni hiç düşünmeden İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar ARSLAN'ın yanına saflarına kattı.Burada çiftçinin bir temsilcisi olacağıma inanıyorum."

İYİ Parti Erdemli Meclis Üyesi Adayı Mesrur AYDIN'ın Gazete Nokta'ya bu röportajı bizlere verdiğiiçin teşekkür ediyor başarılar diliyoruz. Kendisinden Serdar ARSLAN ve kendisini aynı cümle içinde kurmasını istedik ve;

"Çiftçinin sözcüsü MESRUR AYDIN,

Üreticinin gözü SERDAR ARSLAN,

Üretimin gücü İYİ PARTİ" cümlesiyle adeta heyecanını dışa vurdu.

Süleyman TaşSüleyman Taş