ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 29-12-2021 07:59   Güncelleme : 29-12-2021 07:59

Başkan Tollu'ya Kargıpınarı'nda büyük ilgi

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu mahalle toplantılarına devam ediyor. Başkan Tollu Kargıpınarı ziyareti yoğun katılımla gerçekleşti.

Başkan Tollu'ya Kargıpınarı'nda büyük  ilgi

Her hafta farklı mahallede vatandaşlarla buluşan  Tollu'nun bu haftaki durağı Kargıpınarı mahallesi oldu. Cuma namazı çıkışı sıcak çorba ikramının ardından vatandaşlarla bir araya gelen başkan Tollu amacımız vatandaşlarımızla bir araya gelecek bizim görmediğimiz sorunları konuşup en hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız.dedi

 

Kargıpınarın'da düzenlenen toplantıya Siyasi parti ilçe başkanları, Ülkü Ocakları Erdemli İlçe Başkanı, Kargıpınarı Mahalle Muhtarı  Erkan Ay, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşma yapan mahalle muhtarı Erkan Ay, toplantıya katılan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu teşekkür ederek mahallenin sorunları ve taleplerini dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından vatandaşlara mikrofon verilerek sorun ve talepleri dinleyen Tollu, çözümü noktasında talimatlar verdi.

Süleyman TaşSüleyman Taş