ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 16-12-2021 18:52   Güncelleme : 16-12-2021 18:52

Erdemli spor'dan tarihe not

Erdemli spor kulübü sporcusu Selçuk Feslikan UNIFIGHT karma döğüş dalında dünya ikincisi olarak tarihi bir zaferi Erdemlimize yaşattı.

Erdemli spor'dan  tarihe not

8-12 Aralık 2021 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen UNIFIGHT karma döğüş dalında 70 kiloda Erdemli spor kulübü sporcusu Selçuk Feslikan dünya ikincisi oldu. Antrenör Hasan Çarpar nezaretinde başarıyı yakalayan Selçuk Feslikan Erdemliye döner dönmez Erdemli spor kulübü başkanı Mehmet Morgül'ü kulüp binasında ziyaret ederek hocası Hasan Çarpar'la birlikte bilgi verdi.

Ziyarette Erdemli spor kulübü başkan yardımcıları Ali Öngel ve salon sporları Başkan vekili Mustafa Dağtepe de hazır bulundular.

Erdemli spor kulübü başkanı Mehmet Morgül yaptığı açıklama da çok mutlu olduğunu gururlu olduğunu belirterek Başak Morgül başta sporcumuzu yetiştiren ve sıkı bir disiplinli çalışma neticesinde Mersinimizi Erdemlimizi ve Türkiyemizi sevince boğan başta Hocamız Hasan Çarpar ve Sporcumuz Selçuk Feslikan'ı kutluyorum.

Yeni kurulan bir federasyon ve adı yeni duyulan UNIFIGHT karma dövüş sporunda büyük başarıyı yakalamak övünç kaynağımız olmuştur. Bundan sonra yapılacak olan bütün şampiyonalarda hocamız ve sporcumuzun yanında olacağız. Amacımız Türk gençliğine sahip çıkmak Türkiyemizi Mesinimizi ve Erdemlimizi en güzel şekilde temsil etmek ve Şanlı bayrağımızı en yüksek burçlarda dalgalandırmaktır dedi.Durmak yok yola devam.

Süleyman TaşSüleyman Taş