ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 09-12-2021 09:38   Güncelleme : 09-12-2021 09:38

İlk Çocuk Festivali

Erdemli Belediyesi bir ilke imza attı ve ilk kez Akdeniz Çocuk Festivalini düzenleyerek bir belediyeden daha fazlasını yapmış olduğunu net olarak ortaya koydu.

İlk Çocuk Festivali

Erdemli Belediyesi Başkan Mükerrem Tollu başkanlığında Erdemliye yaptığı hizmetlerde her kesime dokunurken hayatın her alanına hizmet götürerek halkın tamamına hizmette eşitlik ilkesi ile hitap ediyor.

Sokakta  insanlara sizin için 'en değerli varlık nedir'? desek alacağımız cevap çocuklarımız olur. Bu gerçekle yola çıkan Erdemli Belediyesi çocuklarımız için onların yüreğine dokunacak kendilerini özel hissettirecek büyük bir projeye imza attı ve  hayatın her alanına pozitif dokunduğunu gösterdi.

 Başkan Tollu yönetiminde Erdemli Belediyesi  her kesime ve hayatın her alanına dokunan projelerle örnek belediyecilik yapmaya devam ediyor.

Erdemli'de Başkan Mükerrem Tollu öncülüğünde düzenlenen Akdeniz çocuk festivalinde Türkiye'nin doğusundan batısına kuzeyinden güneyine her kesime hitap eden festivalde tam bir Türkiye portresi oluştu. Başkan Tollu ve ekibi çocuklarımız için düzenledikleri Akdeniz çocuk festivali gelecek nesiller ve binyıllar sürecek devlet geleneğimizde mutlaka yer alacaktır.  Festivale katılan çocukların hafızalarında hiç bir zaman silinmeyecektir.

Akdeniz Çocuk Festivalinde çocuklar gönüllerinde eğlenerek beklide hayatlarındaki en güzel günlerden birini geçirdiler. Festivalde çocuklar ülkemizin farklı bölgelerinde halk oyunlarını ilk kez canlı olarak izlemiş oldular. Hayal dünyasında çocuklar İzmir'den Van'a Trabzon'a gitmiş gibi hayal ettiler kendilerini.

Mükerrem Tollu öncülüğünde düzenlenen Akdeniz Çocuk festivalinde çocuklar sihirbaz gösterisini heyecanla izlerken düzenlenen yarışma ve etkinliklerde kendilerine olan özgüveni zirve yaptı. Çocuklarımızın hayatına dokunan Akdeniz Çocuk Festivalinde çocuklar gönüllerince eğlenirken mutlulukları gözlerine yansıdı.

Akdeniz çocuk Festivaline Erdemli dışından etkinlikler için gelen misafirlere Erdemli Belediyesi Erdemlinin tarihi ve turistik yerlerini gezdirerek  Erdemlinin tanıtımına yönelik büyük bir adım atmış oldu. Erdemlinin kültürü olan Yörük örf ve adetlerini ve misafirperverliğini Akdeniz çocuk festivaline katılanlara göstermiş oldu.

Erdemli Belediyesi Başkan Mükerrem Tollu öncülüğünde hayatın her alanına dokunan projelerde çocuklar için pozitif ayrımcılık yaparak örnek oldu.  Akdeniz çocuk festivalini dünyaya duyuran Erdemli Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü ekipleri ve basın emekçisi gazetecilerin emeğini  ayrıca teslim etmek gerek.

Süleyman Taş/Mersin

Mersin Beyaz Gündem Gazetesi 

Süleyman TaşSüleyman Taş