ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 07-12-2021 07:57   Güncelleme : 07-12-2021 08:04

Başkan Tollu Tömük'te

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Tömük mahallesinde düzenlediği toplantıda vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Tollu Tömük'te

 

MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Behçet Yıldız, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleriyle birlikte  Tömük  mahallesi  esnaflarını ziyaret eden Başkan Tollu, Cumhuriyet meydanında yaptığı halk buluşmasında vatandaşlarla sohbet etti.

 

Tömük Mahallesi Muhtarı Yakup Boyalı; Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız her zaman yanımızda oldu mahallemize çok güzel hizmetler yaptı yapmayada devam ediyor. Hizmetlerinden dolayı kendisine ve ekibine teşkkür ediyoruz. dedi

 

Burada Bir konuşma yapan Mükerrem Tollu; Tömük mahallemizin değerli sakinleri hepinizi saygı hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Pandemi dönemi nedeniyle sizlerle bir araya gelemedik ama belediye olarak hizmetlerimizi en iyi şekilde yapmanın gayretinde olduk eksiklerimiz varmıdır eksiğimiz vardır sizleri ziyaret amacımız da eksikleri tespit etmek ve en kısa sürede çözmek amacıyla sizlerle beraberiz" dedi.

 

Ayrıca Başkan  Tollu "Konuşmasının ardından vatandaşlardan gelen soruları cevapladı.

 

 

 

 

 

Süleyman TaşSüleyman Taş