ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 18-02-2019 10:35   Güncelleme : 18-02-2019 10:35

Başkan Tollu’nun Karaahmetli Ziyareti Mitinge Dönüştü

Erdemli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, Ak Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve Cumhur İttifakı heyetinin ziyaret ettiği Karaahmetli Mahallesinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Başkan Tollu’nun Karaahmetli Ziyareti Mitinge Dönüştü

Belediye Başkanı Mükerrem Toplantıya katılan MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin ve AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, Cumhur İttifakının Erdemli, Mersin ve Türkiye’de başarılı olacağına inandıklarını belirterek, “Cumhur İttifakının kazanması için Ak Parti ve MHP teşkilatları olarak gece gündüz hep birlikte elele çalışmayacağız” dediler.

Karaahmetli Mahalle Muhtarı Yusuf Gürsoy, mahalleye yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür dileklerini ileterek, desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, ilçenin her noktasına taleplere ve eksiklere göre hizmet götürdüklerini belirterek, sadece hizmet götürmekle kalmadıklarını zaman zaman da yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek çalışma yürüttüklerini ifade etti. Vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Tollu şunları söyledi,

“Ülkemizin geleceği adına, bana tevdi edilen görevi on yıldır taşımaktayım. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek yolumuza devam ettik. Bugün de ülkemizin bekası için Erdemli’de görevlendirildik ve huzurlarınızdayız. Kimseyi etnik kökeni ya da görüşleri ile ayırmadık. Bizlerin yegâne görevi birleştirici olmaktı, bunu başardık. Ne kadar hizmet yapsak da gelişen çağa göre illaki eksikler çıkacaktır. Eksikler noktasında da zaman zaman sizlerle bir araya gelerek istişarede bulunduk. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederek daha fazlasını gerçekleştireceğimizin sözünü veriyoruz. Allah hepinizden razı olsun, saygılarımı sunuyorum.” Dedi

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem