ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 12-02-2019 08:52   Güncelleme : 12-02-2019 08:52

Başkan Mükerrem Tollu’nun Tömük Ziyareti Mitinge Dönüştü

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Müftü Vekili Şeref Dindoruk, MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Salih Gürbüz ve AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ile Tömük Mahallesinde Pamuk Gurme iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Mükerrem Tollu’nun Tömük Ziyareti Mitinge Dönüştü

Tollu esnafların ve işadamlarının işyeri açmalarını çok önemsediklerini belirterek, “Hem istihdama hemde ekonomiye can veren esnaflarımıza teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyoruz” dedi.

Yapılan Dua ve kurdale töreninin ardından AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, MHP Mersin İl Başkan Yardımıcısı Salih Gürbüz ve beraberindekilerle Tömük Mahallesindeki esnaflarla ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Başkan Tollu esnaf ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Tömük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Öztemur, Tömük Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Özge Saydamoğlu’nu ziyaret ederek, aynı vatana ve millete hizmet eden kurumların birbirlerine destek ve diyalog içerisinde olduğunu vurgulayarak Belediye olarak tüm kurumlarımızın yanındayız dedi.

Tömük Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Öztemur, ziyaretlerinden dolayı Tollu’ya teşekkür ederek ilçe için her anlamda bir arada olduklarını belirtti

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem