Yenişehir
Giriş Tarihi : 07-11-2021 17:02   Güncelleme : 07-11-2021 17:02

ÇBK Başantrenörü Orak 'Kazandığımız için mutluyuz'

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Başantrenörü Olcay Orak, Galatasaray maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz" dedi.

 ÇBK Başantrenörü Orak 'Kazandığımız için mutluyuz'

 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 4'üncü haftasında dün Galatasaray'ı konuk eden ÇBK, rakibini 74-72 mağlup etti. Maç boyunca 39 dakika 53 saniye parkede kalan ev sahibi ekibin yıldız oyuncularından Shavonte Zellous 26 sayı kaydedip, 10 savunma ribaundu ve 7 asist yaparak 33 puanla maçın en verimli ismi oldu. 
  Karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan ÇBK Başantrenörü Olcay Orak, "Ligimizin kaliteli takımlarından Galatasaray'ı kendi sahamızda ve seyircimiz önünde yenmenin sevincini yaşıyoruz. 11-0'lık seri ile başladığımız müsabakanın 3'üncü periyotunda, hücum ve savunmadaki konsantrasyon kaybımız nedeniyle 44-51 geriye düştük. Hemen toparlanıp tepki gösterdik ve öne geçmeyi başardık. Shavonte Zellous liderliğinde gösterdiğimiz mücadele, Şevval'in 3 sayılık isabeti ile taçlandı. Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz ancak basit hatalara son vermek ve daha iyi oynamak zorundayız. Kazandığımız için mutluyuz. Galibiyette emeği geçen oyuncularımıza, teknik ekibimize, yönetimimize ve taraftarlarımıza teşekkür ederim" dedi. 
  Bu sonuçla ligde 4'te 4 yapan ÇBK, milli takım arasının ardından ligin 5'inci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. 

                                         

Süleyman TaşSüleyman Taş