ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 06-02-2019 15:50   Güncelleme : 06-02-2019 15:50

SERDAR ARSLAN STK VE ODA ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ

İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan sivil toplum kuruluşlarını ziyaretine Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile devam etti.

SERDAR ARSLAN STK VE ODA ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ
 
Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Halil Metik'i ve yönetimini makamında ziyaret eden Serdar Arslan'a beraberinde İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Şahin, SKM Başkanı Mehmet Önem, İlçe Başkan Yardımcısı Halil Güney ve partililer eşlik etti.
 
Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Sayın Halil Metik nezaket ziyaretinde bulunan İYİ Parti Erdemli ilçe yönetimini kapıda karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, ayrı ayrı teşekkür etti. İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan'a da hayırlı olsun diyerek;
 
"Bizler küçük esnaf temsilcisi olarak, projeleriniz ile ayakta durmakta zorlanan birçok esnafımıza destek olacağınızı biliyoruz. Esnaflarımız için açılan hibe desteği kredi desteğine başvuran arkadaşlarımızdan başvurusu kabul edilen olduğunu duymadık. Bizler ancak yerel yönetimin projeleri ile küçük esnafa vereceği destek ile ayakta duracağız. Gördüğüm kadarıyla Serdar Arslan başkanım projeleri ile 'Esnafın derdini biliyorum' mesajını bizlere vermiştir. Bizlere düşen de bu projelere, Serdar Arslan'a destek vermektir." dedi.
 
İYİ Parti Erdemli ilçe Başkanı Ali Şahin makamında kendilerini ağırlayan Halil Metik ve yönetimine teşekkür ederek;
 
"İYİ Parti ilçe yönetimi olarak Erdemli Belediye Başkan Adayımız Serdar Arslan Başkanımızla çıktığımız bu yolda en büyük destekçimiz esnaflarımız olacağından hiç şüphemiz yok. Serdar Başkanımızın Esnafa yönelik projelerini sizlerde gittiğiniz yerlerde dile getirirseniz seviniriz. Serdar Başkanımızın küçük esnafa verdiği önemi Allah'ın izniyle Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu ilk gün hissedeceksiniz. Esnafımız iyi olacak." dedi.
 
İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan ise; "Ben Erdemli'nin bir çocuğu olarak birçok esnafı yakından tanıyorum tüm sıkıntılarınızı biliyorum. Projelerimizde bu sıkıntılara yönelik çözüm odaklı olarak hazırlandı. Esnaf odası ile belediye birçok projede beraber çalışma fırsatı yakalayacak. Şahsıma ve partime desteğiniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu vesileyle bugün burada makamınızda şahsıma ve partimi ağırladığınız için partim ve şahsım adına teşekkür ederim." dedi.
 
 
 
 
Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem