ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 30-10-2021 09:52   Güncelleme : 31-10-2021 16:18

'Cumhuriyet Bayramı Coşkusu' Erdemli

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıl dönümü yurdun dört bir tarafında coşkuyla kutlandı. Coşkunun hâkim olduğu yerlerden bir tanesi de Mersin’in Erdemli ilçesiydi. Erdemli Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen binlerce kişi, ay yıldız bayrağın etrafında kenetlenip yürüdüler.

'Cumhuriyet Bayramı Coşkusu'  Erdemli

 29 Ekim kutlamalarına gençlerin yoğun katılım gösterdiğine dikkat çeken Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Dölek,  “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı coşkuyla kutluyoruz. Bu bayramın coşkusunu gelecek nesillere aktarmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bugün de halkımızın katılımı çok güzel. Gelecek nesillere bu güzel günümüzü inşallah çok kıymetli bir şekilde aktaracağız” diye konuştu.

Ülkü Ocakları Erdemli İlçe Başkanlığı’nın koordinesinde yapılan yürüyüşe binlerce vatandaş akın etti. Programa katılan kadın mehteranlar ise yürüyüşün önünde yer aldı.  Programda, başta Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz için Kuran-ı Kerim okundu,  dualar edildi. Aynı ruh ve heyecanla adım attıklarını ifade eden Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Behçet Yıldız,  “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı coşkulu bir şekilde kutluyoruz. Ülkü Ocakları olarak her zaman,  her koşulda, devletimizin, milletimizin yanındayız. Cumhuriyetimizi sonuna kadar müdafaa edeceğiz inşallah” diye konuştu.

Öte yandan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına, Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Dölek, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz,MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan,  Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Sezer, Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Behçet Yıldız,  MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Serdal Kaya, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Program, sanatçılar Ali Kınık ve Osman Öztunç konserlerinin ardından sona erdi.

Süleyman TaşSüleyman Taş