ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 30-01-2019 13:45   Güncelleme : 30-01-2019 13:45

ERDEMLİNİN ADAYI ALPASLAN GÜRGENÇ

BİZİM SEVDAMIZ ERDEMLİYE 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Alpaslan Gürgenç ‘’Bizim Sevdamız Erdemli’’ diyerek Erdemliye ‘’Erdemli Halkının Her Kesimine Eşit Hizmet’’ getireceğim sözü ile Demokrat Parti Erdemli Belediye başkan adayı oldu. Alpaslan Gürgenç ile görüşmemizde dile getirdiği Erdemliye dair düşüncelerini okuyucumuzla paylaşmak istiyoruz.

ERDEMLİNİN ADAYI ALPASLAN GÜRGENÇ

NEDEN DEMOKRAT PARTİ?
Alpaslan Gürgenç ‘’Erdemlimizde Vatanını ve Milletini seven insanların yaşadığı coğrafyamızda bu memleketin insanları olarak, Erdemlimizin sorunlarına elbette duyarsız kalamazdık. Erdemlimizin Erdemli insanlarını yalnız bırakmamak için hemşerilerimizle geniş çaplı istişareler yaparak Demokrat Parti’den Erdemlinin adayı oldum.’’.

ALPASLAN GÜRGENÇ ‘’ERDEM İTTİFAKI ADIYLA ERDEMLİLİLERLE YOLA ÇIKTIK’’
‘’Bu kapsamda geniş çaplı çalışmalarımız ve istişarelerimiz sonucunda Erdemli Halkının onayı ve desteği ile, ALPASLAN GÜRGENÇ ismimizle; birlikte yaşadığımız halkımızla omuz omuza vererek Erdemlinin sorunlarına çözüm olma iradesi ile "Erdem İttifakı" adıyla Demokrat Parti çatısı altında yola çıkmış bulunuyoruz’’.

ERDEMLİYİ HEP BERABER BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Erdemlide yapacağımız projeleri ve Erdemliye dair kararları halkımızla siyasi parti teşkilatları ile muhtarlarımızla sivil toplum kuruluşları ile istişare ederek hayata geçireceğiz. Yaşadığımız kenti hep birlikte ve beraber yöneteceğiz.

HERKESE VE HERKESİME EŞİT HİZMET
Alpaslan Gürgenç ‘’Erdemlili kardeşlerimize siyasi parti görüşü ile yaklaşmayacağımızı, hiçbir kişi ve gruba karşı herhangi bir önyargımızın olmadığını, hizmetlerimizden herkesin ‘’GÜNEŞ IŞIĞINDAN’’ eşit miktarda faydalandığı gibi faydalanacağını eşit hizmete dayalı belediyecilik anlayışı ile Erdemliyi halkımızla birlikte yönetmek amacıyla Demokrat Partiden Erdemlinin adayı oldum. Hemşerilerimizin tercihine, Cenab-ı Allah'ın takdirine talibiz’’.

ALPASLAN GÜRGENÇ ‘’BİLGİ VE BİRİKİMİZLE PROJELERİMİZLE ERDEMLİ HALKI İLE BİRLİKTE EŞİT HİZMET ANLAYIŞI İLE ERDEMLİYİ YÖNETMEYE TALİBİM’’

Erdemlimizin tarım turizm başta olmak üzere bütün gelirlerinden halkımız eşit olarak faydalanacak. Halkımızın refah seviyesini yükselteceğiz. Erdemli dünya markası bir kent olacak.  Erdemlimizi tarım turizm ve sanayi kenti yapacağız’.

ALPASLAN GÜRGENÇ’’SEÇİMİ KAZANDIĞIMIZ ZAMAN BELEDİYEMİZDE KİMSE İŞİNDEN EDİLMEYECEK’’

‘’Erdemlinin sorunlarını ve insanımızın yaşadığı problemlerini çok iyi biliyorum. Belediye başkanı seçildiğimde Erdemli de belediyemizde çalışan kardeşlerimizin hakları korunacak herkes işine devam edecek. Belediye personelimizin çalışma şartları  iyileştirilerek yaşam standartlarını yükselteceğiz.  Erdemli belediyesinin bünyesindeki düğün salonlarını seçimi kazandığımızda halkımıza 1000 TL’ye kiraya vereceğiz. Yeni yuva kuracak çiftlerimize belediyemizin katkısı olacak.

ALPASLAN GÜRGENÇ ‘’ERDEMLİMİZDE TARIM VE HAYVANCILIĞIN GİRDİ MALİYETLERİNİ DÜŞÜRECEĞİZ’’

Erdemlide yapımı devam eden Sorgun barajı ve Aksufat barajının yapımın tamamlanması halkımızın hizmetine sunulması için gerekli girişimleri derhal yaparak tarımsal su sorunun önüne geçeceğiz.’’ Erdemlide bu yolla tarıma elverişli olup tarım yapılamayan altmış beş bin dönüm araziyi Erdemli ekonomisine kazandıracağız.

‘’Erdemlimizde yaşayan hemşerilerimizin tarım girdi maliyetlerini düşürmek için Erdemlide altı ay içerisinde fide üretim tesisi ve bir yıl içinde limon bekletme ve depolama tesisini kuracağız. Erdemlimizin yıllık diğer bölgelerden satın aldığı fide dört yüz elli milyon adet. Bu büyük bir ekonomik kayıp.

Erdemli Organize Sanayii bölgesi kurulması ile birlikte Naylon fabrikası, tarımsal gübre üretim tesisi ve hayvancılıkla uğraşan hemşehrilerimizin yetiştirdiği hayvanları için yem fabrikası kuracağız. Tarımsal amaçlı ve hayvancılık için ürettiğimiz her şeyi vatandaşımıza maliyetine senetsiz çeksiz vereceğiz. Çünkü devlet milletine güvenmeli millet de devletine inanmalı. Erdemlili hemşerilerimiz ürününü satıp para kazandıkça geri ödemesini yapacak. Hem üretimi arttıracağız hem işsizliği bitireceğiz hem de tarım girdi maliyetleri düşmüş olacak. Halkımızın geliri ve refah seviyesi otomatik olarak yükselmiş olacak.

ERDEMLİYİ MERSİNİN VE BÖLGENİN TİCARET VE FİNANS MERKEZİ YAPACAĞIZ

Erdemlide yapacağımız fide üretim tesisi ve naylon fabrikası, hayvansal yem fabrikası,  tarımsal gübre fabrikası, limon depolama ve bekletme tesisleri ve ballı limonata fabrikası kurarak Erdemliyi Mersinin ve bölgenin ticaret ve Finans merkezi yapacağız.

 Erdemlimizin ihtiyacından fazla üretim kısmını diğer il ve ilçelere satarak Erdemliye ekonomik katkı sunacağız. Yapacağımız bu projelerle halkımız kazanacak komisyoncularımız kazanacak zirai ilaç bayilerimiz kazanacak hayvansal yem ticareti yapan esnafımız kazanacak.

ALPASLAN GÜRGENÇ ‘’HALKIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ VE GELİRİNİ YÜKSELTMEK İÇİN GÖREVE TALİBİM’’

‘’Erdemlimize iki sene içinde doğalgaz getireceğiz. Bir sene içinde otogar problemini gerekli görüşmeleri yaparak çözeceğiz. Erdemlimizi halkımızla birlikte geleceğe hazırlayacağız. Projelerimizi hayata geçirmek için; halkımızla birlikte el ele vererek Erdemlimizi yönetmek adına Demokrat Parti ‘den Erdemli belediye başkanı adayı oldum. İçinizden bir kardeşiniz olarak ‘’Gelin bir olalım, beraber olalım,  diri olalım çocuklarımızın geleceğini Erdemlimizde inşa edelim.’’

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem