ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 14-09-2021 16:17   Güncelleme : 14-09-2021 16:41

ERDEMLİ SPOR KULÜBÜ YENİ SEZONA 'BİRLİKTE HAYIR; AYRILIKTA AZAP VARDIR' DİYEREK BAŞLADI

Erdemli Spor Kulübü yeni sezon öncesi genişletilmiş istişare toplantısını Kestane Kafe'de gerçekleştirdi. Efsane Başkan Mehmet Morgül yeni sezonun Erdemli'ye, sporculara ve sporseverlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

ERDEMLİ  SPOR KULÜBÜ YENİ SEZONA 'BİRLİKTE HAYIR; AYRILIKTA AZAP VARDIR' DİYEREK BAŞLADI

 Başkan Morgül, önlerinde zor bir sezon olduğunu dile getirdi. Genişletilmiş istişare toplantısına AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik'te katılarak, Erdemli Spor'a başarı dileklerinde bulundu. 

Erdemli Spor yönetimi yeni sezon öncesi genişletilmiş istişare toplantısında tam kadro olarak bir araya geldi. Kulüp yönetimi Morgül başkanlığında fikstür değerlendirmesi yapıp sezon başında kulübün stratejisini belirledi. 

Başkan Morgül, yönetim kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada kendilerini zorlu bir sezonun beklediğini, güç ekonomik koşullarda yapabileceklerinin en iyisini ortaya koymaya çalışacaklarını belirtti. 

Morgül, "Yönetimimizin tam kadro toplantımıza iştirak etmesi beni ziyadesiyle memnun etti, Allah razı olsun hepinizden. 2 seneye yakın bir süre ligler pandemiden dolayı ertelenmişti. Çok zor bir süreç geçirdik. Hem sporcular, hem yönetim kurulu hem de şahsımın sağlığı ile ilgili zor bir süreç atlattık. Bir anlamda tekrar hayata döndük. Hiç biriniz bizi yalnız bırakmadınız bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Sağlığıma kavuşmamda en büyük desteği veren Dr Hüseyin Gölgeli'ye ameliyatımı yapan Opr. Dr Sinan Aslan'a, Başhekimimiz Dr. Erman Eker ve Opr. Dr Mesut Yeşilova kardeşlerime de teşekkür ederim" dedi. 


Erdemli Spor'un örnek bir kulüp olduğunu ifade eden Başkan Morgül, "Arkadaşlar güreş ve futbol branşında A ve Genç Takımlar olmak üzere katılacağız. Ayrıca Ata Sporumuz güreş, oryantiring takımımız karate, taekwando, muay thai, wushu ve atletizm olmak üzere çalışmalarımıza başladık. Yaz ve kış okullarımızdan güzel sonuçlar aldık. Yusuf Ömür hocamız ve yardımcısı Orhan Erdoğan hocamla uzun menzilli bir yola giriyoruz. Her şeyden önce örnek olmak istiyoruz, 
gençlerimizi sporla geleceğe taşımak istiyoruz. Erdemli'nin örnek sivil toplum kuruluşuyuz. Erdemli bizi seviyor biz Erdemli'yi. Bu sebeple gururluyuz onurluyuz" diye konuştu. 

Toplantıya katılan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ise Erdemli Spor'un örnek bir kuruluş olduğunu belirterek, "İşi gücü spor olan örnek olarak faaliyet gösteren Erdemli'nin erdemli takımı Erdemli Spor'a başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun diyoruz" şeklinde konuştu. 


Toplantıda yönetim kurulu üyeleri birer kısa konuşma yaparak, yeni sezonla ilgili temennilerini dile getirdi. 

Toplantıya kulüp başkan vekilleri Serdal Kaya, Ali Gölcük, Mehmet Emin Kurt, Salih Yılmaz, As Başkan aynı zamanda futbol şube sorumlusu Kamil Yeşilyurt ile kulüp başkan yardımcıları Ali Öngel, Yasin Gürsoy, Ahmet Arı Dölek, Fatih Doğan, Halil İpçi, Dr. Erman Eker, Dr. Hüseyin Gölgeli, Dr. Mesut Yeşilova, Mahmut Şen, Emin Gür, Mustafa Dağtepe, Tevfik Doğan Kökten, Eren Yüksek, Fatih Yılmaz, Mehmet Yıldız, Ahmet Koç, Fatih Yalçın, Emre Çilingir, Rüştü Tartar, Zeki Özer, Ahmet Ateş, İlyas Kaya, Ali Rıza Kurt, Halit Şaşmaz, Dr. Yunus Taşyaran, Ahmet Emin Bilgen, Hüseyin Yıldız, Ali Şen, Ali Doğan olmak üzere yönetim kurulu üyelerinin tamamı toplantıya katıldı

Süleyman TaşSüleyman Taş