ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 19-08-2021 22:01   Güncelleme : 19-08-2021 22:09

Amatör Spora ve Gençliğe Adanan Ömür

Erdemli spor kulübü kovid 19 pandemi kurallarına uygun olarak olağan üstü genel kurul yaparak yönetimde kan değişikliğine gitti ve 2023 yönetim vizyonunu oluşturdu.

Amatör Spora ve Gençliğe Adanan Ömür

Mersin Erdemli'nin köklü spor  kulüplerinden Erdemli spor Süper Amatör kümede Erdemli'yi temsil ediyor. Kulüp yedi branşta mücadele eden takım halinde  sporcuları bünyesinde bulunduruyor.

18 Ağustos 2021 günü Erdemli spor kulübü toplantı salonunda  olağan üstü genel kurulunu yaparak yeni sezona güçlü ve yenilenen yönetim kadrosu ile start verdi.

Kongrede Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül  tek aday olarak girdiği olağan üstü genel kurulda 35. kez başkan seçilerek  kendi rekorunu da egale etmiş oldu. Başkan Mehmet Morgül  hayatını Türk gençliğini sporcu  ve aynı zaman da güzel ahlaklı yetiştirmeye çalışan, geçe gündüz her kesimin dertleri ilgilenen  spor adamı olarak halk arasında tanınıyor.

Kongre divan başkanlığına  av. Mehmet Seyrek seçildi. Divanın oluşması ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile  kongreye geçildi.

Mehmet Morgül yaptığı kongre konuşmasında '' Ülke ve Dünya olarak içinden geçtiğimiz zorlu süreçte insanlık olarak zor günler geçiriyoruz. Erdemli spor olarak sporun ve sporcularımızın pandemi sürecinde daima yanlarında olduk ve olmaya devam ediyoruz.

Gençlerimizi yetiştirmek için kulüp yönetimimizle el birliği ile gece gündüz mücadele etmekteyiz.Aynı zamanda sivil toplum hareketi olan kulübümüz pandemi koşulları başta olmak üzre  hemşerilerimizin yanında durduk durmaya devam edeceğiz.

Yönetim olarak alt yapıya büyük önem veriyoruz. Amatör spor kulüpleri için alt yapı çalışmaları çok önemlidir.Dört Mevsim Spor Okulu projemizle çocukluktan gençliğe geçen sporcularımıza  ve ben spor yapmak istiyorum diyen gençlerimize kulübümüzün kapısı sonuna kadar açıktır. Yönetim kurulu olarak sporcu  gençlerimize desteğimiz tamdır. Yönetim kurulumuzun  sporcularımızın talep ve ihtiyaçlarına   çok duyarlı olmaları ayrıca gelecek yılların için çok önemli.

Bizler Erdemli spor kulübü olarak  birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla bakan güzel ahlaklı sporcu gençlerimizi yetiştirerek ülkemizin kültür örf ve adetlerini yerine getirmiş oluyoruz. Yardımlaşma kültürümüzü sporcularımıza da öğreterek vicdanlı  ve inançlı gençlerin yetişmesine katkıda bulunuyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ''Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim"sözleri ışığında sporcu gençlerimizi yetiştiriyoruz.

Sözlerimi Yunus'un şu sözleri ile tamamlamak istiyorum.

''Yol o dur ki doğru vara

Söz o dur ki hakkı göre

Er odur ki alçakta dura

Yüceden bakan göz değil ''

Kulübümüzde geçmişten geleceğe emeği geçmiş herkese teşekkür ediyorum. Hakkın rahmetine kavuşmuş yol arkadaşlarımıza Allahtan Rahmet dilerken  Bütün hastalarımıza rabbimden acil şifalar diliyorum.  Olağan üstü genel kurulumuz memleketimize spor camiamıza kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Rabbimden Dünyamıza ve milletimize  sağlıklı günler temenni ediyorum.

Erdemli spor kulübü yönetim kurulu listesinde 

 

1. MEHMET MORGÜL (Başkan)  2. SERDAL KAYA (İş İnsanı) 3. ALİ GÖLCÜK (Avukat)

4. MEHMET EMİN KURT (Avukat) 5. EMİN YALMAN (Avukat) 6. SALİH YILMAZ (İş insanı)

7. ALİ ÖNGEL (STK Başkanı) 8. YASİN GÜRSOY (STK Başkanı) 9. KAMİL YEŞİLYURT (İş İnsanı)

10. AHMET ARI DÖLEK (Avukat) 11. FATİH DOĞAN (Ziraat Yüksek Mühendisi)

12. HALİL İPCİ (İnşaat Mühendisi) 13. HÜSEYİN GÖLGELİ (Uzman Doktor)

14. ERMAN EKER (Genel Cerrah) 15. MESUT YEŞİLOVA (Operatör Doktor) 16. MAHMUT ŞEN (İş insanı)

17. EMİN GÜR (İş İnsanı) 18. MUSTAFA DAĞTEPE (Gazi-İş İnsanı) 19. TEVFİK DOĞAN KÖKTEN (Avukat)

20. EREN YÜKSEK (İş İnsanı) 21. ABDURRAHMAN HALİT ŞAŞMAZ (Kamu Personeli)

22. YUNUS TASYARAN (Doktor) 23. AHMET EMİN BILGEN (İlahiyatçı)  24. HÜSEYİN YILDIZ [Gazeteci] 25. ALİ ŞEN[Esnaf] 26. ALİ DOĞAN[İş insanı] 27. FATİH YILMAZ (İş İnsanı)

28. MEHMET YILDIZ (Fatih Kırtasiye) 29. AHMET KOÇ (Banka Müdürü) 30. FATİH YALÇIN (İş İnsanı)

31. EMRE ÇİLİNGİR (Sağlık Memuru) 32. RÜŞTÜ TARTAR (İlahiyatçı) 33. ZEKİ ÖZER (Antrenör-Futbolcu)

34. AHMET ATEŞ (Halk Eğitim Müdürü) 35. İLYAS KAYA (Gıda Mühendisi)

36. ALİ RIZA KURT (Veteriner Hekim)

Süleyman TaşSüleyman Taş