YAŞAM
Giriş Tarihi : 06-12-2018 13:47   Güncelleme : 14-12-2018 12:23

NEZİR ARSLAN: “TOPLUMUN HER KESİMİNE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

Ak Parti Erdemli belediye başkan a.adayı iş adamı – eğitimci Nezir Arslan 31 Mart seçim çalışmalarına sahada devam ediyor. Nezir Arslan aday adayı gibi değil aday gibi çalışıyor; sıkmadık el dokunmadık gönül bırakmıyor.

NEZİR ARSLAN: “TOPLUMUN HER KESİMİNE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

Her belediye başkan aday adayı farklı projelerle halkın karşısına çıktığını toplum olarak biliyoruz. Ak Parti Erdemli Belediye başkan Aday adayı Nezir Arslan Erdemlide toplumun her kesimine hitap eden projeleri ile ön plana çıkıyor. Nezir Arslan açıkladığı projelerin tamamı işinin ehli ekiplerle üzerinde çalışılıp uygulama aşamasına getirilmiş projeler.

Ak Parti Erdemli Belediye başkan aday adayı Nezir Arslan’nın En çok Dikkat çeken Sosyal Projelerinden biri  “İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’’ Gelecek yılları düşündüğümüz zaman hepimiz yaşlanacaksak bu proje sosyal yaşam kalitesini çok yükseltecek bir proje olarak göz dolduruyor.

Gelecek yıllar da insanımız için gelecek nesillere umut olacak “ İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi” projesi hayata geçirildiği takdirde yüzlerce insanımıza umut ve yaşam standartlarının artmasına kolaylık getirecek başka kentlerinde örnek alacağı ülke geneline yayılacağı bir proje olacak.

ERDEMLİ İLERİ YAŞ SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ

İkinci baharını yaşayan bireylerin; belediyenin sunduğu insan odaklı hizmetlerden yararlanabilecekleri, eğitim hizmetleri ve seminerlerle bilgilenebilecekleri, zamanlarını iyi değerlendirebilecekleri, psiko sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri sıcak bir ortam.

Gazete ve dergilere de ulaşabilecekleri bir kütüphanenin yer alacağı, resim, müzik vs. kurslarında olacağı bu tesiste, ücretsiz kuaförlük hizmetinden de  faydalana bilecekler.

. Ağırlıklı Erdemli Merkezde kurulması işlevsel olarak daha uygun olacaktır.

. Buradaki  hedef kitlemiz aslında tüm yaşlı bireyler, ancak bu tür sosyal faaliyetlere katılım genelde eğitimli kişilerin talep-ihtiyaç duyduğu yerler olmuştur.

. Çağımızın en büyük tehlikesi olan ALZHEİMER hastalığı yapılan bilimsel araştırmalara göre, ileri yaştaki bireylerin beyin  tembelliğinden dolayı tedavi süreci zor olmaktadır. Bu tür faaliyetler resim, müzik vs. onların zihinlerini dinç tutarak bu hastalığı atlatmalarında faydalı olacaktır.

 

 
Süleyman TaşSüleyman Taş