MERSİN
Giriş Tarihi : 12-06-2021 19:03   Güncelleme : 12-06-2021 19:21

Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz Mersin Kadın Kolları Üyeleri İle Bir Araya Geldi

AK Parti Mersin Milletvekili Av.Zeynep Gül Yılmaz düzenlediği kahvaltı programında AK Parti kadın kolları teşkilatları ile bir araya geldi.

Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz Mersin Kadın Kolları Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Mersin Yenişehir,  Pedias Concept'te düzenlenen kahvaltı programında, AK Parti Mersin İl Kadın Kolları üyeleri ve 13 ilçe kadın kolları yönetimleri ile bir araya gelen Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz kadın kolları üyeleri ile değerlendirmelerde bulundu.

Kendisinin de Kadın Kolları teşkilatlarında uzun süre görev aldığını belirten AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz; “Dünyanın en büyük kadın örgütü olan AK Parti Kadın Kolları teşkilatımız ile onur duyuyoruz. Mersin’imizde kadınlarımızla ilgili sorunları tespit ederek hızlı bir şekilde gerekli kurumlarımıza iletiyoruz. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Mersin’imizde en yüksek oyu almak için hep birlikte canla başla çalışacağız. Bu davanın büyüklüğünü bilerek, bıkmadan usanmadan hep beraber yol yürümeye devam edeceğiz. Bizler çok iyi biliyoruz ki bu kutlu davanın en büyük yükünü siz gönüllü kadın kolları teşkilatımızın kıymetli üyeleri, zor şartlarda  da olsa gururla omuzlamakta. Bu nedenle sizleri yürekten tebrik ediyor, her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağımı ifade ediyorum." dedi.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kadınlarımızın artık siyasetin nesnesi değil öznesi haline geldiğini kaydeden Yılmaz, “Kadınlarımız için siyaset üretmeye gayret ettik. Kadınlarımız siyasette ilk defa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde, siyasetin nesnesi değil öznesi oldular. Kadınlarımız ilk defa siyasette yalnızca kapıları çalarak partilerini anlatan, broşür dağıtan gönüllüler olmaktan çıkıp, yönetimlerde görev alan, hak sahibi olan, şehirlerimizin gelişmesinde ve ülkemizin geleceğe taşınmasında söz sahibi olan özneler haline geldiler. Kadınlarımız yıllarca bu ülkede inançları yüzünden okuyamadılar, çalışamadılar, ben de varım diyemediler. Artık kadınlarımız baş örtüleriyle istedikleri kıyafetleriyle, yaşamın her alanında gayretle çalışıyorlar. İlk defa kadın istihdamı AK Parti hükümetimiz döneminde arttı. Çünkü biz kadınlara her alanda alan açmaya, söz sahibi yapmaya gayret ettik ve etmeye devam ediyoruz. AK Partide kadınlarımız artık siyasetin nesnesi değil öznesi olarak, siyasetin tam göbeğinde durmaya devam edecekler. Sayın Cumhurbaşkanımız bu güne kadar AK kadınlar olarak bizlere çok güvendi ve bu güveni asla boşa çıkarmadık, Allah'ın izniyle bundan sonra da çıkarmayacağız." ifadelerini kullandı.

 

Programda konuşan AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu Öner ise konuşmasında; "AK Kadınlar olarak 'Gönüller Yapan Gönüller Kazanır.' düsturu ile, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Keşir'in koordinesinde ve Sayın Milletvekillerimizin kıymetli destekleri ile durmadan, yorulmadan çalışacağız ve birlikte başaracağız. Yükümüz ağır farkındayız, fakat 2023 hedeflerimiz doğrultusunda sahada, milletimizin içerisinde, gönüllere dokunarak bu yükü gururla taşıyacak ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmayacağız." dedi.

 

Düzenlenen kahvaltı programına Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu Öner, İl Kadın Kolları yöneticileri, ilçe kadın kolları başkanları ve yardımcıları ile kadın Belediye Meclis üyeleri eksiksiz olarak katıldılar.

Süleyman TaşSüleyman Taş