DİĞER
Giriş Tarihi : 23-11-2018 16:11   Güncelleme : 23-11-2018 16:21

EYÜP CİTREZ: EN KUTSAL MESLEK ÖĞRETMENLİKTİR

Ak Parti Tarsus ilçe yönetim kurulu üyesi ve Ak Parti Tarsus belediye meclis üyesi adayı iş insanı Eyüp Citrez 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı yayınladı. Eyüp Cıtrez mesajında:

EYÜP CİTREZ: EN KUTSAL MESLEK ÖĞRETMENLİKTİR

Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın olan öğretmenlik mesleğinin gereklerini ödünsüz ve fedakarca yerine getiren, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan siz değerli eğitimcilerimizi bu anlamlı günde bir kez daha yürekten kutluyor şükran duygularımı iletiyorum.

     Bir milletin çağdaş ülkeler seviyesine erişebilmesi yönünde, daha iyiye ve ileriye giden bir Türkiye için en büyük çabayı kuşkusuz öğretmenlerimiz göstermektedir. Bu nedenledir ki, Başöğretmen Atatürk "Ulusları kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir." sözüyle bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmışlığının öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlı olduğunu vurgulamıştır.

     Öğretmenlerimiz, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, medeniyetin, sevginin ve barışın öncüleri, önder ve örnek insanları olmuşlardır. Öğretmenlerimize karşı ödenemeyecek bir manevi yükümlülük altında olduğumuzun bilincindeyiz. Bu düşünce içinde öğretmenlerimizin hak ettiği şartlara kavuşabilmesi amacıyla özlük haklarında 16 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde  ciddi iyileşmeler sağlandı ve bu yolda gayret  göstermeye devam ediliyor.

     Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu kutsal görevi yerine getiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü  en içten duygularla kutluyor, başarılar diliyorum. 

 

Süleyman TaşSüleyman Taş