DİĞER
Giriş Tarihi : 23-11-2018 16:08   Güncelleme : 23-11-2018 16:08

ÖĞRETMENLERİMİZ TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR

Ak Parti Erdemli belediye başkan aday adayı Alpaslan Gürgenç 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı yayınladı. Alpaslan Gürgenç mesajında:

ÖĞRETMENLERİMİZ TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, onların iyi bir birey olması için elinden geleni yaparak yarınlarımızı güvence altına alan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum”

Alpaslan Gürgen mesajında ; “Bizim yetişmemiz, kültürümüz, eğitimimiz hâsılı hayata yaklaşımımızda en temel unsurlardan birisi olan eğitim, öğretmenlerimizdir.  Çocuklarımızı alıp eğitecek öğretmenlerimiz. Vatanına, milletine, devletine, ailesine ve bütün insanlığa nasıl faydalı birer birey olarak yetiştirebiliriz bunun gayretinde olacak. Bu noktada çalışıyor öğretmenlerimiz. Bu kutsal görevi yapan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yarınlara hazırlayan, eli öpülesi öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır.

16 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde Fiziki imkânlar, yeni derslikler, okullar, sınıflarda akıllı tahtalar, öğrencilerimize tabletler, bilgisayarlar verilmeye başlandı. Bunların hepsi güzel büyük bir Türkiye’nin hedeflerinden. Emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslek olan öğretmenliği hakkıyla ifa eden, idealini ve heyecanını daima taze tutan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” .

Süleyman TaşSüleyman Taş