DİĞER
Giriş Tarihi : 23-11-2018 16:04   Güncelleme : 23-11-2018 16:04

Serkan Tanrıkulu Öğretmenler Gününü Kutluyorum..

Ak Parti Erdemli belediye başkan aday adayı iş adamı Serkan Tanrıkulu 24 Kasım Öğretmen Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Serkan Tanrıkulu  Öğretmenler Gününü Kutluyorum..

 Serkan Tanrıkulu “İnsanlığın var olduğu günden bu yana eğitim ve öğretim her zaman önemini korumuştur.Dünyanın bu gün geldiği noktaya baktığımızda eğitim sistemini sağlam temeller üzerine oturtan ülkeler gelişmelerini büyük oranda sağlamışlar ve her alanda çağdaş toplum seviyesine ulaşmışlardır.

            Eğitim sistemimiz en önemli yapı taşlarından biri olan öğretmenlerimiz gençlerimizin yetişmesinde ve hayata hazırlanmasında anne ve babamızdan daha fazla emeği ve katkısı olan kişilerdir. Toplumumuzda ise öğretmenlere duyulan saygı  her zaman devam etmiş, kutsal sayılan meslekler sıralamasında daima en başlarda yer almıştır.

            Yarınların güvencesi ve geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın insanlığa faydalı bir birey olarak yetişmesinde öğretmenlerimizin üstlendiği görevler düşünüldüğünde yaptıkları hizmetin büyüklüğü daha iyi anlaşılacaktır.

            Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk öğretmenlik mesleğinin toplumumuz için ne anlama geldiğini her fırsatta özellikle vurgulamış “Ulusları kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir” diyerek, öğretmenlere verilmesi gereken önemi ifade etmiştir.

Bütün zorluklara rağmen Öğretmenlik mesleğine gönül vermiş, yaptığı işin yüceliğine ve kutsallığına inanan öğretmenlerimizin bulunması ülkemiz için çok büyük bir şanstır.

            Çağdaş gelişmenin temeli olan eğitime ve onun vazgeçilmez uygulayıcısı olan öğretmenlerimize gereken önemi göstermemiz gerektiğini özellikle vurgulamak istiyor, Başöğretmen Sıfatıyla Atatürk’ü, görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi saygı ile anıyor, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum.”

Süleyman TaşSüleyman Taş