GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-11-2018 08:57   Güncelleme : 23-11-2018 08:57

Doğan’dan miting havasında açıklama

Diş Hekimi Ahmet Doğan, AK Parti Anamur Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Doğan’ın çok yoğun bir katılımın olduğu aday adaylığı açıklamasında miting havası hakimdi.

Doğan’dan miting havasında açıklama

AK Partili Ahmet Doğan, parti binasının önünde yaptığı açıklamada yoğun bir kabalığa seslendi. Doğan, burada dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Doğan, Anamur’un 15 yıldır hizmet alamadığına vurgu yaparak, “Allah, Hasan Adil’den razı olsun, belli bir atılım yaptı. Arkasından Süreyya Çelik geldi o da gü-zel hizmetler yaptı. Suphi Alp geldi hizmetlerde bulundu. Ama Anamur belli bir noktadan sonra durdu. Hakikaten biz bunu hak etmiyoruz” dedi. Doğan, “AK Parti bayrağını dikeceğiz, Anamur’u alacağız. Anamur’u kültür kenti yapacağız. Anamur’u spor merkezi haline getireceğiz. Gençliğe iş imkanı oluşturacağız. Üreten bir Anamur olacağız. Bizim derdimiz hizmettir ve Anamur’a hizmeti so-nuna kadar getireceğiz” diye konuştu.

BU SEFER ANAMUR’U ALACAĞIZ

Doğan, konuşmasının devamında İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz’a teşekkür ede-rek, “AK Parti burada dimdik ayakta. Ne ayrılık var ne de gayrılık. Bütün aday adaylarımız da pırlanta gibi. Hepsi bir birinden değerli dostum, arkadaşım ve akrabam. Rabbim hangimize adaylığı nasip ederse etsin, söz veriyorum Ana-mur’u bu sefer alacağız. Anamur’a AK Parti belediyeciliğini getireceğiz.”

Doğan, konuşmasının ardından kendisi için gelen katılımcılarla tek tek tokalaştı ve tebrikleri kabul etti.

Program, temennilerin ardından sona erdi.

 

Kaynak: Anamur Gazetesi

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem