ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 23-09-2020 20:29   Güncelleme : 23-09-2020 20:29

Hocaların hocası Yusuf Ömür Erdemli Spor’da

Hocaların hocası Yusuf Ömür Erdemli Spor’da

Hocaların hocası Yusuf Ömür Erdemli Spor’da

Futbol camiasında hocaların hocası olarak bilinen teknik direktör Yusuf Ömür antrenör Orhan Erdoğan ile birlikte Erdemli Spor ile bir yıllığına sözleşme imzaladı.

 

Orhan Erdoğan gönüllü olarak genç yeteneklerin yetişmesinde görev alacak.

Sözleşmeye imzayı Erdemli Spor Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Kamil Yeşilyurt, hocaların hocası Yusuf Ömür ile Orhan Erdoğan arasında atıldı.

İmza töreninde Erdemli Spor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül ile Erdemli Spor Kulübü Genel Kaptanı Vehbi Özdemir’de hazır bulundu.

 

İmza töreni sonrası konuşan Erdemli Spor Kulübünün efsane başkanı Mehmet Morgül, bu yıl güçlü bir teknik ekiple çalışacaklarını belirtti.

Erdemlili taraftarlarımıza sahalarda aldığımız galibiyetlerle mahcup olmayacağız diyen Morgül, ‘’Pandemi nedeni ile şu an amatör takımlar maça çıkamıyor ancak, Erdemli Spor Kulübü olarak yarın maçlar oynanacakmış gibi hazırız. Mersin’de hocaların hocası olarak bilinen tecrübeli eğitimci ve teknik direktör Yusuf Ömür hocamız ve Erdemli Spor Kulübü Antrenörü ve genç takımlar sorumlusu Orhan Erdoğan ile bir yıllığına sözleşme imzaladık. Erdemlimize ve spor camiasına hayırlı olsun’’ dedi.

 

Erdemli Spor Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Kamil Yeşilyurt ise, tecrübeli hocalarımız ile bu sezon birlikte çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Futbol camiasında hocaların hocası olarak bilinen Teknik Direktör Yusuf Ömür hocamız ile çalışacak olmanın tarifsiz mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Yeşilyurt, ‘’Keza genç takımlar sorumluluğuna getirdiğimiz antrenör Orhan Erdoğan hocamız da gücümüze güç kattık. Bu yıl güzel bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Erdemli Spor Mali İşler Başkanı Mehmet Çetin’de kulüple bir yıllığına sözleşme imzalayan tecrübeli hocalara hoş geldiniz diyerek başarılar dilediğini ifade etti.

 

HOCALARIN HOCASI YUSUF ÖMÜR KİMDİR

Yusuf Ömür,  28 yıllık futbolculuk kariyerinde defalarca şampiyonluklar yaşamış Tarsus İdmanyurdunun üçüncü ligde oynadığı dönemde TİY’de ve Mersin İdman Yurdu’nda  profesyonel olarak  futbol oynadı. Futbol oyuncusu kariyerinin ardından Antrenörlük hayatına atıldı. Başta Mersin İdman yurdu olmak üzere toplam 26 kulüpte antrenörlük yaparak birçok şampiyonluklara imza attı.

Mezitli spor’u profesyonel lige çıkartan hocaların hocası Yusuf Ömür hoca, daha önce Erdemli’de de görev alarak takımını şampiyonluğa ulaştırdı.

Beden Eğitimi öğretmenliği de yapan Yusuf Ömür, bir dönem Mersin Antrenörler Derneği Başkanlığı da yaptı. Mersin’de açılan antrenörlük kurslarında görev alan Yusuf Ömür yetiştirdiği antrenörler nedeni ile hocaların hocası unvanını almıştır. Yusuf Ömür hoca 2020-2021 sezonunda Erdemli Spor’un başına teknik direktör olarak getirildi ve bir yıllık sözleşmeye imza attı.

ORHAN ERDOĞAN KİMDİR

Erdemli Spor ile bir yıllık sözleşme imzalayan antrenör Orhan Erdoğan ise aynı zamanda beden eğitim öğretmenliği yapmaktadır. Orhan Erdoğan hoca yıllarca çeşitli kulüplerde futbol oynadıktan sonra gittiği antrenörlük kurslarından başarıyla çıktı. Şimdi Türk gençliğinin sportif alanda gelişmesi için gönüllü olarak antrenörlük yapacak. Tömük ve Kargıpınarı spor kulüplerini çalıştırdığı dönemde bir üst lige taşıyan tecrübeli hoca,  2020-2021 futbol sezonunda Erdemli Spor’da genç takım sorumluluğunu alarak gönüllü çalışacak. Her iki hocaya Erdemli Ajans olarak başarılar diliyoruz.

Süleyman TaşSüleyman Taş