ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 15-09-2020 23:17   Güncelleme : 15-09-2020 23:41

Erdemli spor kulübünde kongre heyecanı sona erdi.

Erdemli spor kulübü genel kurulu yapıldı. Genel kurulda başkanlık seçimi ve yönetim kurulunda bazı değişiklikler yapılarak yönetim yapısı güncellendi. Kulüp yönetimi yeni isimlerle güçlendirildi.

Erdemli spor kulübünde kongre heyecanı sona erdi.

 

Efsane Başkan Mehmet Morgül  17. ci kez Başkanlığa seçilerek güven tazeledi.Erdemli  Spor kulübü Tanıtım Medya Başkanı ve Basın Sözcülüğü görenine  Av. Ahmet Arı Dölek seçildi.

 Genel kurul sonucu yapılan toplantı sonunda bir Basın Toplantısı düzenleyerek yönetime seçilenler arasında yapılan görev dağılımını basınla paylaşarak  kamuoyuna duyurdu. Basın sözcüsü Av. Ahmet Arı Dölek Görev dağılımını şu şekilde açıkladı.

 

 

Basın sözcüsü Dölek 2020/2021 yılı faal futbol sezonunun Ekim ayı içerisinde başlayacağını tahmin ettiklerini belirterek. Genel kurulumuzu yaptık kulübümüz icra kurulu görev dağılımını yaptı. Bu hafta içerisinde yeni Teknik direktörümüzle anlaşma sağlayacaklarını belirten Basın sözcüsü Dölek daha sonra transfer çalışmalarına başlayacaklarını, yeni Hocamızın tecrübeli futbolcularla temasını sürdürüyor.

 Yeni sezonda Süper  Amatör kümede mücadele edeceklerini koşan bir genç kolej takımı kuracaklarını taraftarımızı bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Her şey Erdemli ve Erdemli spor için diyen Erdemli spor kulübü Basın sözcüsü Av Ahmet Arı Dölek bizi izlemeye devam edin. Fırtına gibi bir takım kuracaklarını söyleyerek Basın mensup larına teşekkür ederek toplantıyı sona erdirdi.

Süleyman TaşSüleyman Taş