ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 14-09-2020 22:32   Güncelleme : 14-09-2020 22:32

Alata Araştırma Enstitüsü Müdürü Cengiz Türkay'dan Erdemli Spor Kulübüne İadeyi Ziyaret

Alata Araştırma Enstitüsü Müdürü Cengiz Türkay'dan Erdemli Spor Kulübüne İadeyi Ziyaret

Alata Araştırma Enstitüsü Müdürü Cengiz Türkay Erdemli Spor Kulübüne iadeyi ziyaret yaptı.

Ziraret sırasında çalışmalar ve Erdemli Spor Kulübü faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Türkay yeni sezonda başarılar dileyerek Erdemli'de göreve geldiğim günden bu yana Erdemli sporun maçlarını takip ediyor ve  Kadim Dostum Efsane başkanım Mehmet MORGÜL Başkanıma destek oluyorum. Olmayanda devam edeceğim fanatik bir Erdemli sporluyum her zaman maçlara gelecek Erdemli sporumuza ve kadim Dostum Efsane başkanıma destek vereceğim. dedi.

Ayrıca Türkay "Yapılan genel kurulda 17.ci kez başkan seçilmesinden dolayı başkanımı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor. Büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Her şey Erdemli sporumuz için "dedi.

Efsane Başkan MEHMET MORGÜL'de "Kadim Dostum Değerli müdürümüzün ziyaretinden çok menmun olduklarını kendisinin fanatik bir Erdemli sporlu olması sarı yeşil renklere gönül vermesi destek olması bizleri çok mutlu etti."dedi

Morgül sözlerine şöyle devam etti "19. Yıldır Erdemli sporlu olan müdürümüzü Onur kurulu üyemiz yapacağız. Müdür olarak atandığı kurumu başarılı bir şekilde yönetecek. Erdemlimize büyük katkılar sağlayacağından hiç bir şüphemiz yoktur. İlçemiz için birlik beraberlik yapacak her bir güzel hizmetlerinin yanında olup kendine destek vereceğiz diyen başkan Morgül. Cengiz Türkay müdürümüz mesleğinde bir efsanedir diyerek teşekkür etti.

Ziyarette Erdemli spor kulübü Başkan yardımcısı ve Hukuk işleri Başkanı Avukat Ziya ŞİMŞEK'te hazır bulundu. Cengiz Türkay Müdüre Erdemli spor kulübünün 33. Numaralı forması hediye edildi. Ziyarette duygulu anlar yaşandı.

Süleyman TaşSüleyman Taş