ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 08-09-2020 18:07   Güncelleme : 08-09-2020 18:07

ERDEMLİ E-TİCARETLE DÜNYAYA KAPILARINI AÇTI

Erdemlide 11 yıldır gece gündüz halka hizmet etmek için çalışan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yeni bir proje ile başarı grafiğini yükselterek Türkiye genelinde bir ilke imza attı.

ERDEMLİ E-TİCARETLE DÜNYAYA KAPILARINI AÇTI

ÜRÜN PAZARLAMASINDA ARACI OLMAYACAK

 Erdemli Belediyesi geliştirdiği E-Ticaret dijital dönüşüm projesi ile yediden yetmişe Erdemli halkı  Erdemlide ürettiği ürünleri dünya pazarına sunacak. E-Ticaret dijital dönüşüm projesi ile gece gündüz çalışan Erdemli halkı ürettiği ürünleri aracısız  ve  değerinde dünya pazarında satma imkanına kavuştu.

KATILIMCILAR ANAHTAR TESLİMİ İŞ SAHİBİ OLACAK

E-Ticaret  dijital dönüşüm projesine dahil olanlara Erdemlide halka hizmette yeni bir ufuk açan Başkan Mükerrem Tollu  anahtar teslimi iş yeri sözü vererek hiç  kimsenin  hayal bile edilemeyeceği bir imkan sunuyor.

DÜNYA DEVLERİ SİZLERLE OLACAK

 E-Ticaret  dijital dönüşüm projesi ile artık üretmek Erdemli halkından ; üretilen ürünleri tüm   dünyaya pazarına ulaştırmak ise  Erdemli Belediyesi e-ticaret dijital dönüşüm projesi ile olacak. Erdemlide  üreticinin dünyaya pazarına açılmasında e ticaret devleri  yer alıyor.Erdemli belediyesi   E-Ticaret  dijital dönüşüm projesinde Google  n11.com gitgidiyor.com ve dijital dünyada en büyük pay sahibi aliexpress.com  yer alıyor. 

ÜRETİLEN ÜRÜN ÜRETİCİNİN ELİNDE KALMAYACAK

Erdemlide ekmeğini aşını Erdemlinin verimli topraklarından üreterek kazanan Erdemli halkı  bu proje  ile'' ürettiğim ürün; elimde mi kalacak emeğimin karşılığını alamayacak mıyım''kaygısı ile yaşamayacak .

DÜNYA PAZARINDA DOĞRUDAN SATIŞ İMKANI OLACAK

E-Ticaret dijital dönüşüm projesi ile Erdemlililer ilk elden kendisi ürettiği ürünü aracısız olarak  bütün dünyada talepte bulunan tüketicilere  satabilecek. Böylelikle Erdemlide üretilen ürün dünya pazarına doğrudan ulaşacak. Aynı zamanda proje Erdemliyi dünyaya tanıtacak; tüketicilerde birinci elden aracısız uygun fiyata ürüne erişebilecek.Böylelikle  hem üretici hem tüketici kazanmış olacak.  Proje ile  Erdemlide üretici kendini yerli pazarla sınırlandırmayacak. Erdemlide üretim yapan  üreticinin  ''aracıdan  paramı zamanında alabilecek miyim ; alamayacak mıyım   '' gibi kaygıları ortadan kalkacak.

GELECEK NESİLLERE MİRAS KALACAK BİR PROJE

Erdemli Belediye başkanı Mükerrem Tollu ve çalışma ekibi  öncülünde başlayan insan ve üretim odaklı; çok yönlü fayda sağlayan Erdemli Belediyesinin  Hizmet atağı olan E-Ticaret dijital dönüşüm projesi;  ''ben varım  çalışırım üretirim'' diyen herkesin bugün kendisine gelecekte ise çocuklarına torunlarına miras bırakacağı  dev bir vizyon projesi. E-Ticaret dijital dönüşüm projesi uzun  yıllarca devam edecek   çağın gereksinimlerine ayak uyduracak ve uzun yıllar devam ettirilebilecek bir proje.

 

DÖRT BİN ÜYESİ İLE MERSİN ARICILAR BİRLİĞİ BU PROJEDE

Erdemli Belediyesi E-Ticaret dijital dönüşüm projesi ilk etap girişimci eğitimini dünya çapında e ticaret uzmanlarının eğitimleri ile tamamladı. Erdemli Belediyesi ; Erdemlinin dünyaya tanınmasına katkıda bulunurken halkın da ufkunu açıyor. Proje kapsamında   4 bin üyesiyle Mersin Arıcılar Birliği projeye katıldı . Bu sadece bir örnek.Bu örnek proje çapının ne kadar büyük olduğunun göstergesi.

GELECEĞE IŞIK TUTACAK PROJE

E-Ticaret projesi ile Erdemli insanı geleceğe güvenle bakacak yarınlarına ışık tutacak ve doğru şekilde projeyi sürdürülmesi halinde üreticide gelecek kaygısını ortadan kaldıracak. Ulu Önder Atatürk'ün dediği gibi "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır."  sözü ile hareket eden Başkan Mükerrem Tollu ve  çalışma ekibi  Erdemlide geleceğe bu proje ile  ışık tutuyor.

HERKES PROJEYE KATILABİLİR

Erdemli Belediyesinin vizyon projesi E-Ticaret dijital dönüşüm projesi  gelecek kuşaklara ulaşacak bir proje.  Sizlerde bu projede  yer almak istiyorsanız ,  gelecekte Başkan Mükerrem Tollu ve Erdemli Belediyesi vizyon projesi E-Ticaret Dijital dönüşüm projesi fotoğrafında bende vardım diyerek torunlarınıza anlatmak için  e ticaret.erdemli.bel.tr adresinden kayıt yapabilirsiniz.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş