ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 22-08-2020 16:49   Güncelleme : 22-08-2020 16:59

CHP ERDEMLİ'DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

CHP Erdemli ilçe Başkanı Mustafa Kılbaş ve CHP Mersin milletvekili Cengiz Gökçel Erdemli yayla mahallerinde inceleme yaparak sorunları ve çözüm yollarını istişare etti.

CHP  ERDEMLİ'DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ CHP Erdemli ilçe Başkanı  ve  yönetimi ve CHP Mersin milletvekilleri uyum içerisinde Erdemlideki çalışmaları yönetiyor. 

Erdemli Cumhuriyet Halk Partisi olağan kongresinde  başkanlığa İlçe başkanı Mustafa Kılbaş yönetimi ile birlikte Erdemlinin  mahallelerini  ziyaret vatandaşın dertlerini dinlemeye başladı. Mustafa Kılbaş kongre sürecinde “Girilmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmayacağız” görüşü göreve başlamıştı. Kılbaş, kısa sürede bu sözünün arkasında olduğunu göstererek Eremli’de de başarılı bir grafik çiziyor.

Mustafa Kılbaş  “Halkın, partisine partinin de halkın gücüne ihtiyacı olduğunu”her seferinde belirterek  CHP nin Erdemlide  gücünün de hafife alınmaması gerektiğini yönetim olarak göstermeye çalışıyor. Mustafa Kılbaş ve yönetimi Erdemlililerin düğünlerinde mutluluğuna,cenazelerinde acılarına ortak olmaya çalışıyor. Mustafa Kılbaş çalışmaları ve özverisi ile de Erdemlide ki alışıla gelmiş CHP siyasetini Erdemli nufusunun çoğunluğunun çiftçilikle geçimini sağlaması sebebi ile Atatürkün 'Çiftçi Milletin Efendisidir'' sözü ışığında sürdürüyor.

Süleyman TaşSüleyman Taş