ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 17-07-2020 23:52   Güncelleme : 18-07-2020 00:03

ERDEMLİ MÜFTÜSÜ DOÇ.DR HAYRİ ERENAY'DAN ERDEMLİ SPOR KULÜBÜNE ZİYARET

Erdemli müftüsü Doç. Dr. Hayri Erenay Erdemlinin güzide spor kulübü Erdemli spor kulübünü ziyaret ederek amatör spor ile ilgili bilgi aldı.

ERDEMLİ MÜFTÜSÜ DOÇ.DR HAYRİ ERENAY'DAN  ERDEMLİ SPOR KULÜBÜNE  ZİYARET

Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül ve başkan yardımcıları Yasin Gürsoy, Mahmut Denli , ve Mahmut Şen Erdemli Müftüsü Doç.Dr. Hayri Erenay ziyaretinde hazır bulundular  .

Ziyarete duygu dolu anlar yaşandı.

Erdemli Spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül ''Erdemli Müftümüz Hayri Erenay hocamızın  ziyaretinden mutlu olduk. Hocamız Erdemlimizin yetiştirdiği bir değerdir.Erdemlimizde yaptığı  Başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Görevinde başarılar diliyoruz.''

Erdemli Müftüsü Doç.Dr. Hayri Erenay'': Erdemli spor kulübümüzün 34 yıllık başkanı Mehmet Morgül'ü tebrik ediyorum. Erdemlimizin gençlerine ve amatör spora yaptığı katkıları biliyoruz. Başkan Mehmet Morgül'ün Hiç bir beklenti içinde olmadan gençlerimiz için gece gündüz çalışması bizleri mutlu ediyor.Erdemli spor kulübünün Yaz Kuran Kurslarımıza yapmış olduğu spor yardımları unutulamaz. Yaz Kuran Kursu  öğrencilerimize  Erdemli spor kulübü basketbol sahası spor malzemesi desteği vermesi Öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve sporu sevmesini sağladı. Bu destek bizleri ve öğrencilerimizi mutlu etmiştir teşekkür ediyoruz''.

Süleyman TaşSüleyman Taş