ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 08-07-2020 17:22   Güncelleme : 08-07-2020 17:31

ERDEMLİSPOR KULÜBÜNDEN ESKİ YÖNETİCİSİNE ANLAMLI ZİYARET

Erdemli spor kulübü Efsane başkanı Mehmet Morgül ve başkan yardımcıları Erdemli spor kulübü eski asbaşkanı av. Ahmet Arı Dölek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ERDEMLİSPOR KULÜBÜNDEN ESKİ YÖNETİCİSİNE ANLAMLI ZİYARET

Erdemli spor kulübü eski asbaşkanı Av. Ahmet Arı Dölek Erdemli'de Hukuk bürosu açması sebebiyle Erdemli Spor Kulübü Efsane başkanı Mehmet Morgül Başakan Yardımcıları  Kamil Yeşilyurt Yasin Gürsoy ve Mustafa Akman Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette duygulu anlar yaşandı. Efsane başkan Mehmet Morgül eski yöneticisi Ahmet Arı Dölek  hukuk bürosu açması bizleri son derece memnun etmiş ve gururlandırmıştır. Eski Asbaşkanımız Ahmet Arı Dölek'i Erdemli spor ailesi olarak çok seviyoruz. Yeni hukuk bürosunun şahsına ailesine ve tüm Erdemlimize hayırlara vesile olmasını yüce rabbimizden niyaz ediyor başarılarının devamını diliyorum. Erdemli spor camiası olarak her zaman yanında olacağız.

Avukat Ahmet Arı Dölek konuşmasında üç sene Erdemli sporda görev yaptığım başkanım ve çalışma arkadaşlarımın beni ziyaret etmelerinden büyük onur duydum. Onlarla büyük başarılara imza attık. O dönemde ekip çalışmasının önemi kavradım. Başakanımın dediği gibi birlikte hayır ayrılıkta azab vardır sözü ile hareket edeceğim. Erdemli sporda çok değerli başkanım ve çalışma arkadaşlarımla elde ettiğimiz başarıyı Allahın izni ile avukatlık mesleğimde süredüreceğiz. Başakanımın ve yöneticilerimizin bana verdiği değer karşılıklıdır. Her zaman bende onlarla birlikte olacağım.

Ziyarette spor konuşulurken eski günler anıldı.

Süleyman TaşSüleyman Taş