ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 04-07-2020 08:16   Güncelleme : 04-07-2020 09:16

Duygulandıran Veda

2020 yılı HSK Kararnamesi ile Erdemli Cumhuriyet savcısı Ali Tarakçı İstanbul Hakimligine atandı.Erdemli Cumhuriyet savcısı Ali Tarakçı Erdemli spor kulübü Efsane Başkanı Mehmet Morgül'e veda ziyaretinde bulundu.

Duygulandıran Veda

Erdemli Cumhuriyet savcılığı görevini yürütürken tayin nedeniyle İstanbul Hakimligi görevine atanan  dürüst ve adaletli savcı Ali Tarakçı'ya   Erdemli Spor Kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül veda ziyaretinde plaket ve Erdemli spor atkısı takdim etti.

Veda ziyaretinde duygulu anlar yaşandı. Efsane Başkan Morgül, Cumhuriyet savcımız Ali Tarakçı Erdemli'de başarılı bir şekilde görev yaptı.Savcımız bizim de can dostumuzdur. Adaleti ve  doğruluğu sebebiyle teşekkür ediyorum. Cumhuriyet savcımız Ali Tarakçı'yı Erdemliler ve Erdemli Spor camiası hiç unutmayacaktır.Can dostluğumuz baki kalacaktır.

Cumhuriyet Savcısı Ali Tarakçı  Mehmet Morgül başkan bizim kardeşimizdir. Erdemli'den gittiğimiz için üzgün olsak da Mehmet Morgül başkan gibi bir dost kazandığımız için mutluyuz. Erdemliyi çok seviyoruz.Bizlerde Erdemlide  Erdemli sporlu olduk ve artık  Erdemlisporluyuz.Başkanımız Mehmet Morgül'ü  Erdemliyi Erdemli halkını seviyoruz.Ömrünü Amatör spora ve gençlerin yetişmesinde adamış olan Mehmet Morgül gibi bir dost kazanmak bizleri mutlu etti. Başkan Morgül'ü asla unutmayacağız.Savcı Ali  Tarakçı Erdemlispor'a da başarılar diledi.

Süleyman TaşSüleyman Taş