ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 02-07-2020 19:03   Güncelleme : 02-07-2020 19:03

EFSANE BAŞKAN MORGÜL DOSTLUĞUMUZ HER DAİM BAKİ KALACAK

2020 yılı HSK Kararnamesi ile görev yerleri değişen Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karkoca ve Erdemli'de hakimlik görevinden Adana Hakimliğine atanan Mehmet Aksay Erdemli spor kulübü Efsane Başkanı Mehmet Morgül'e veda ziyaretinde bulundu.

EFSANE BAŞKAN MORGÜL DOSTLUĞUMUZ HER DAİM  BAKİ KALACAK

Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı Görevini yürütürken Tayin nedeniyle Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan cesur  dürüst ve adaletli ve başarılı Başsavcı Durmuş Ali Karakoca ve  Erdemli Adliyesi hakimliğinden Adana Adliyesi Hakimliği görevine atanan adaletli dürüst çalışkan hakim Mehmet Aksay'a  Erdemli Spor Kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül veda ziyaretinde plaket takdim etti.

Erdemli spor kulubü Efsane başkanı Mehmet Morgül   Erdemlimize  ve Erdemlispora gönül veren gönüllerde taht kuran Cumhuriyet Başsavcımız Durmuş Ali Karakoca Erdemli'de başarılı bir şekilde görev yürüterek  her kesimden Erdemlilinin saygı ve sevgisini kazandı. Başsavcımız bizim de hemşerimiz kardeşimizdir.  Adaleti ve  cesurluğu  sebebiyle teşekkür ediyorum.‘’ Cumhuriyet Başsavcımız Durmuş Ali Karakoca'yı Erdemliler ve Erdemli Spor camiası hiç unutmayacaktır.Can dostluğumuz baki kalacaktır.

Hakimimiz Mehmet Aksay Erdemlimizin damadıdır.Bizlerin kardeşidir. Adaleti cesurluğu dürüstlüğü ile bizlerin ve Erdemlili hemşerilerimizin sevgisini kazanmıştır. Erdemlide Hakimimiz görevini başarılı bir şekilde yapmıştır.Bizler kendisini seviyoruz ve asla unutmayacağız.

Seydişehir Cumhuriyet başsavcılığı görevine atatan Cumhuriyet başsavcısı Durmuş Ali Karakoca''  Mehmet Morgül başkan bizim kardeşimizdir dostumuzdur. Erdemli'den gittiğimiz için üzgün olsak da Mehmet Morgül başkan gibi bir dost kazandığımız için mutluyuz.Kardeşliğimiz ve  dosluğumuz Halk Adamı Mehmet Morgül başkanımızla daimi olacaktır.Erdemliyi çok seviyoruz.Görev yaptığımız süre içerisinde Erdemli sporlu olduk ve artık  Erdemlisporluyuz.Başkanımız Mehmet Morgül'ü  Erdemliyi Erdemli halkını seviyoruz. gönlümüz hep Erdemli'de ve Erdemlisporda olacak.

Adana Hakimliğine Atanan Mehmet Aksay ise: Spora ve Erdemlinin gençlerine ömrünü adayan Efsane başkan Morgülü seviyoruz.Mehmet Morgül Erdemli'de bize dostluk ve arkadaşlık yaptı.  Can dostumuzdan   ayrılmanın burukluğu içindeyiz. Her ne kadar   Erdemliden ayrılmış olsak da  gönülümüz Erdemli'de olacak. Erdemli spora gönül vermişliğimiz devam edecek.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş