ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 26-06-2020 17:40   Güncelleme : 26-06-2020 17:59

TÜRKİYE TURUNDA Bİ'LİMONDA MOLA

Mersin Erdemlide Akdenize sıfır lokasyonda nezih bir ortamda kafe restorant hizmeti veren kendine has özel yiyecek ve içecek ikramlarını portföyünde bulunduran denizin yosun kokusu ve dalgaların sesi ile en güzel Akdeniz akşamlarında misafirlerini ağırlayan Bi'limon ünü Türkiye yi aşıyor.

TÜRKİYE TURUNDA Bİ'LİMONDA MOLA

Bisikletle Türkiye turuna çıkan triatlon  sporcusu Murat Kırdı'nın Akdenizde durağı Bi'limon  Kafe Restoran oldu.

Mersin Erdemli ilçesinde her geçen gün farklı bölgelerden özel misafir ağırlayan Bi Limon kafe Restoran  triatlon sporcusu Murat Kırcı'yı misafir etti.  Ordu Fatsa' da yaşayan triatlon sporcusu Murat Kırdı  bisikletle Türkiye turuna çıktı.Bugüne kadar bisikletle 10 günde 20 şehir gezen sporcu Mersinde durağı Erdemli Bi'limon kafe oldu. Bi'limonun meşhur limonatasını duyan ve içmek için molasını bi'limonda veren triatlon sporcusu bir Erdemli markası olmuş limonatayı çok beğendiğini söyleyerek Türkiyenin heryerinden sporcuları bu güzel şehri gezmeye ve bi'limonun meşhur limonatasını içmeye davet etti...

İşletme sahibi Fikret Şen ve Vehbi Özdemir  de ünlü triatlon sporcusunu  en güzel şekilde ağırlıyarak Bi'limon kafenin meşhur limonatasından ikram ettiler..

Süleyman TaşSüleyman Taş