ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 23-05-2020 16:28   Güncelleme : 23-05-2020 16:28

BAŞKAN BAĞ’DAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Soner Bağ, Ramazan Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajla, tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

 BAŞKAN BAĞ’DAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Soner Bağ, tüm Dünya gibi Türkiye’nin de içinde bulunduğu Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısı ile iki ay boyunca yürütülen çalışmalara dikkat çekerek bu çalışmaların sonuç vermesi için tüm vatandaşların bayramda da dikkatli ve sabırlı olmaları ricasında bulundu. Yaşanan bu zor günlerde, özellikle hem 20 yaş altı gençlerin hem de 65 yaş üzeri büyüklerimizin fedakarlıklarına dikkat çeken Başkan Soner Bağ, bu emeklerin sonuç vermesi için bir kez daha sabırlı olunması gerektiğinin altını çizdi. Bu günlerin geçmesi ile özlenen bayramlara yeniden kavuşulacağını belirten Başkan Bağ, büyükleri memnun edebilmek için yapılacak ziyaretlerin istenmeyen sonuçlara yol açabileceğini söyleyerek, vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyardı.
 
Başkan Bağ yayınladığı kutlama mesajında ayrıca şu noktalara değindi, “ Ülkemiz bir çok açıdan salgın dolayısı ile bir ilki yaşıyor. Bizler sevgi dolu bir ülkeyiz; sarılmayı, büyük sofralarda buluşmayı, çocukları ve büyüklerimizi sevindirmeyi özümüz gibi benimsemiş bir millet olarak, bu günlerin zor geçtiğinin farkındayız. Lakin hem büyüklerimizi hem de çocuklarımızı korumak, daha güzel günlere sevdiklerimizle kavuşmak için biraz daha sabretmeliyiz. Bu bayramda tüm sevdiklerimiz ile telefonlarda buluşacağız ki yarının güzel günlerini paylaşalım. Ramazan ayı  hiç şüphesiz bizlere birlik ve beraberliği anlatan mübarek bir ay, Ramazan Bayramı ise bu hayırlı ayın sevgiyle taçlandığı bir gün. Ancak bize düşen başka bayramlara kavuşmak için sevdiklerimizi korumak. Ben bu vesile ile tüm vatandaşlarımızdan evde kalmalarını rica ediyorum ve tüm İslam âleminin  Bayramını kutluyorum.”

Süleyman TaşSüleyman Taş