GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-04-2018 10:56   Güncelleme : 11-04-2018 10:56

Muhittin Alan: Bir sevdadır AKDENİZ

15 Temmuz Kahramanları Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Alan, gazetemiz Mersin Beyaz Gündeme özel bilgiler verdi.

Muhittin Alan: Bir sevdadır AKDENİZ

Başkanım şuan yapmakta olduğunuz işi nasıl tanımlarsınız ?

                Mersin'de Alan Kardeşler olarak   organik yaş sebze ve meyve pazarının öcü kuruluşu  kilit noktası olaya devam ediyoruz. Halkımız butik tarzda istediği organik ürüne Alan Kardeşlerden uygun fiyata  ulaşabilir.  Mersinli hemşerilerimizin ve geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı organik sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak için dört mevsim butik sebze ve meyve temin ediyoruz.

                Başkanım Son günlerde Dünya gündemi olan Zeytin Dalı operasyonu için neler söylersiniz?

                Dünyanın en güzel noktasında bulunan Türkiye'miz Tam bağımsızlık mücadelesini yedi düvelle her cephede veriyor.15 Temmuz vatan toprağını işgal girişimini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde  püskürten kahraman milletimiz aslında her alanda devletimizin önünü de açmıştır. Ordumuz vatan hainlerinden temizlenmiş ve ulusumuz dün olduğu gibi bugünde gittiği her yere barış ve adalet götürmektedir. Sınırlarımızda kurulmak istenen terör devletine  dünya barışı için devletimiz  müdahale etmiş yedi düvele karşı tek bir sivilin burnu bile kanamadan çok kısa bir sürede zafer kazanmıştır. Allah devletimize kahraman ordumuza  zeval vermesin.  Buradan bütün gazilerimize acil şifalar diliyorum. Kahraman şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

Başkanım biraz da siyaset desem. Son günlerin en çok konuşulan konusu Cumhur İttifakı sizin düşünceniz nedir?

                Ülkemiz ve  seksen bir milyon insanımız ve vatan toprağı bir bütündür. Demokrasilerde siyasi partiler vazgeçilmezdir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile devletimiz çok daha güçlenecek dünyanın süper güçleri arasına girecektir. Milletimizi muassır medeniyetler seviyesine çıkartmak amacı ile iç ve dış güçlerin oyunlarının önüne geçebilmek amacı ile 7 Ağustos Yeni kapı  ruhu ile kurulmuş olan cumhur ittifakı devletimizi dünyada yıldız yapacaktır.MHP genel başkanı  Devlet adamı Devlet Bahçeli ve Ak Parti genel başkanı  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  devletimizin devamlılığı için attığı adım dört bir yanımızı sarmış  düşmanlarımıza korku salmış ve cumhur ittifakı ile ülkemiz demokrasisi kazanmıştır.

                Başkanım sivil toplum örgütleri siyaset ticaret derken hepsini bir arda nasıl götürüyorsunuz?

                Eğer bir insan insana değer vererek yaptığı işe saygı duyarak yapıyorsa planlı programlı çalışırsa her işi zorlanmadan yapar ve başarılı olur. Bu hayatta yapılabilecek en büyük yatırım insana yapılacak yatırımdır. İnsanımızın hayatını kolaylaştırmak ve insanımıza daha iyi bir yaşam alanı ve isdihdam nasıl sağlarız la ilgili çalışmalarımızı ilerleyen günlerde konuşuruz. Şu bir gerçek insanımızın hzur ve mutluluğu için gece gündüz çalışan cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gayreti ve çabası bize her zaman yol gösterecektir.

                Başkanım son olarak Polis haftası dolayısı düşüncelerinizi öğrenebilirmiyiz?

                Türk Polisi 173 yıllık bilgi ve deneyimiyle ; büyük başarılara imza atan polis teşkilatı, vatandaşlarımızın çekinmeden, korkmadan başvurabileceği bir güven ve huzur kapısı olan bu kutlu mücadelenin,15 Temmuz gecesi hain teröristlerin darbe girişiminin engellenmesinde gösterilen takdire şayan tavırla perçinlemiştir.

                15 Temmuz gecesi "Aklını ve iradesini birtakım kendini bilmez meczupların kucağına bırakarak onların peşinden gidenler önce Allah'a sonra da aziz milletimize ihanet etmişlerdir. Bu ihanet dolu girişimin bertaraf edilmesinde canı pahasına mücadele eden emniyet teşkilatımızla büyük onur ve gurur duyuyorum."

                               “Kahraman Türk Polisi, devletinin ve milletinin değerlerine yürekten bağlı kalarak, 15 Temmuz şenaatine karşı devletinin ve milletinin bekası için bu uğurda hiç tereddüt etmeden canını feda etmekten çekinmemiştir. Devletimiz, aziz milletimiz, istiklalimiz ve demokrasimiz için mücadele vermiştir.. Türk Polis Teşkilatı devletinin emrinde milletinin hizmetindedir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde halkın desteği ile teröristlerin kurduğu tuzağı bozan Türk Polis Teşkilatımız ülkemiz içerisinde olduğu gibi sınır ötesinde “Zeytin Dalı” operasyonuyla Afrin’ de terör örgütlerine karşı Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile birlikte omuz omuza onurlu mücadeleye devam ettiğini gördük.

                Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, gerek 15 Temmuz’da gerekse terörle mücadelede ve görevini ifa ederken canlarını vatanımız için feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler ve emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarına çalışmalarında başarılar dilerim.”

Süleyman TaşSüleyman Taş