ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 22-04-2020 23:27   Güncelleme : 22-04-2020 23:33

Efsane Başkan Morgül Bir Çocuk Gülümserse Dünya Gülümser

Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Efsane  Başkan Morgül Bir Çocuk Gülümserse Dünya Gülümser

Efsane Başkan Mehmet  Morgül , mesajında şu düşüncelere yer verdi; “Memleketimizin istiklalinin teminatı olan milli meclisimiz ve istikbalinin teminatı olan çocuklarımız aynı bayramın coşkusu, inancı ve neşesinde birleşmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100.. Kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte coşkuyla kenetlenerek kutlamaktayız. 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' şiarıyla milletimizin tüm bireylerinin yaşamında seçkin ve anlamlı bir yeri bulunan, 23 Nisan 1920'de açılan Meclisimiz, kurulduğu günden bugüne kadar geçen süre içerisinde Devletimizin, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur.

 Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini tüm dünyaya ilan etmiştir. 23 Nisan yalnızca milletimizin çocuklarına değil, aynı zamanda tüm dünya çocuklarına armağan edilmiş tek gün olması nedeniyle de ayrı bir önem taşımaktadır.

23 Nisan bu nedenle tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı bir gündür. Tüm dünya çocuklarına bu müstesna günü armağan eden, İstiklal Harbi'nin Başkomutanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla yâd ediyorum. Bu vesileyle  geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Süleyman TaşSüleyman Taş