ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 14-04-2020 17:49   Güncelleme : 14-04-2020 18:01

EFSANE BAŞKAN MORGÜL TEBRİK EDİYORUM

Erdemli spor kulübü Efsane başkanı Mehmet Morgül Korona virüs salgını ile mücadelede Erdemli Halk Eğitim Merkezinin maske üretimini hızlandırmak için maske makinası temininde verdiği destek sebei ile Ak Parti Erdemli ilçe başkanı Serdal Kaya ve yönetimini ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Ateş'i tebrik etti.

EFSANE BAŞKAN MORGÜL TEBRİK EDİYORUM

Efsane başkan Morgül  Adalet ve Kalkınma partisi  Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Hepsinden Allah Razı olsun.    Erdemli spor kulübü Efsane Başkanı Mehmet Morgül  Korona virüsü salgını sebebi ile Bir çok ülkede bile sağlık maskesi sıkıntı  çekilirken insanlarımızın salgından korunması için maske sıkıntısına son noktayı koyan  ilçemiz Halk Eğtim Merkezi müdürlüğümüze maske dikiş makinesi kazandıran Başkanımızı bu duyarlı davranışlarından dolayı kutluyorum. Tüm emeği geçenlere teşekkür edi yorum.

Başkan Mehmet Morgül  artık Erdemlide hiç bir kurumumuz ve insanlarımız maskesiz kalmayacaktır.Erdemli Halk Eğitim merkezimiz  Günde en az 20 Bin maske üretecek. Erdemlide  sağlık maskesi yönünden sıkıntı olmayacağını belirten Tecrübeli Eğtimci Halk Eğtim  Merkezi müdürümüz Ahmet Ateş'i ve şahsında tüm personelini kutluyorum. Spor camiası olarakta kutluyor ve iyiki varsınız diyorum. Maskesi olmayanlar Halk Eğtim merkezi müdürlüğümüzden temin edebilirler bilgisine ulaştık. Kamuoyuna duyurulur.

Süleyman TaşSüleyman Taş