GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-03-2020 18:58   Güncelleme : 31-03-2020 18:58

ZAMAN VAR OLANI PAYLAŞMA ZAMANI

GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR Komşu Mağazaları ve Gaye Okulları Erdemlide 100 ailenin bir aylık gıda ve temel ihtiyaç malzemesinin tamamını karşılıyor.

ZAMAN VAR OLANI PAYLAŞMA ZAMANI

Sosyal Yardımlaşma Vakfının belirlediği aileler yarından itibaren yardımlarını almaya başlayacak. Konuyla ilgili açıklamarda bulunan Komşu Mağazaları Genel koordinatörü Nezir Arslan, toplumun hiç olmadığı kadar  yardımlaşmaya ve dayanışmaya  ihtiyacı olduğu bir dönem yaşadıklarını belirtti.

Arslan; iş insanları olarak  zamanın Kar değil AR ZAMANI olduğunu ve imkanı olan herkesin bu seferberliğe ortak olması  gerektiğini ifade etti. 

Nezir Arslanın verdiği bilgiyie göre;  Komşu Mağazaları, Gaye Okulları ve Ermar Alışveriş Merkezi olarak geçen hafta Erdemlide; Sosyal Yardımlaşma Vakfının belirlediği 200 aileye  gıda ve temel ihtiyaç  malzemesi dağıtıldı. Komşu Mağazaları ve Gaye Okulları bu yardımlarla yetinmeyip Erdemlili vatandaşlarımızı ve  toplumumuzun bütün kesimini  ciddi anlamda  etkilenmeye başlayan ekonomik  tehdide karşı “Bu musibetten kurtulmak için yaptığımız duaların yanında FİİLİ DUA yada ihtiyacı var” diyerek büyük bir adım daha attı. Bu bağlamda , Nisan ayı boyunca 100 ailenin  gıda ve temel ihtiyaç  malzemeleri  Komşu Mağazaları ve Gaye Okulları  tarafından olarak karşılanacak.Yardıma ihtiyacı olan aileleri sosyal yardımlaşma vakfı belirleyecek.100 aileye yapılacak yardımın  devamında ise  Erdemlili iş insanlarının katkısı ile bu sayısı  200 aileye ulaşacak. Erdemlide iş yapan, Erdemlide gücü olan herkesi bu yardım kampanyasına davet ediyoruz.

 

                                                                                   

Süleyman TaşSüleyman Taş