GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-03-2020 16:15   Güncelleme : 11-03-2020 16:19

EFSANE BAŞKAN MEHMET MORGÜL KURUM MÜDÜRLERİNİ ZİYARET ETTİ

Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül Mersinde görev yapan SGK Mersin İl müdürü Orman Bölge müdürü İl Tarım müdürünü ziyaret etti.

EFSANE BAŞKAN MEHMET MORGÜL KURUM MÜDÜRLERİNİ ZİYARET ETTİ

Erdemli spor  efsane başkanı Mehmet Morgül  başkan yardımcısı Yasin Gürsoy  ve Vehbi ÖZDEMİR ile birlikte Mersin  tarım müdürü ARİF ABALI,Mersin  İl SGK müdürü Ali  Koç ve Mersin Orman Bölge müdürü Kenan Akduman'ı  makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Efsane başkan Mehmet Morgül kurum müdürlerine Mersin halkına kendi görev alanlarında yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

Kurum müdürleri efsane başkan Efsane başkan ve gönül adamı Mehmet Morgül'ün ziyaretinden duydukları  memnuniyet dile getirerek teşekkür ettiler.Erdemli sporun her dalda göstermiş olduğu başarıları ilgi ile izlediklerini belirterek amatör sporun  her alanda desteklenmesi gerektiğini belirttiler. Kurum müdürleri  Erdemli sporun her daim yanındayız Erdemli spor kulübü Efsane başkan Mehmet Morgül ve yöetim kurulunun  çalışmalarında yanlarında olduğunu dile getirdiler.

Çok samimi bir ortamda geçen görüşmelerde günün anısına Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül kurum müdürlerine Erdemli spor atkısı hediye etti.

Süleyman TaşSüleyman Taş