ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 04-03-2020 16:56   Güncelleme : 04-03-2020 16:56

ERDEMLİ SPORUN GENÇ SAVAŞÇILARINI KİMSE DURDURAMIYOR

Taşucu spor 1 Erdemli spor 6 Erdemli spor U19 futbol takımı ligte fırtına gibi esiyor. İlk 3 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen ERDEMLİ sporun genç savaşçıları bu hafta oynadıkları Taşucu spor maçında yarım düzine gol atarak rakibini deplasmanda 6 1 lik farklı bir skorla yenmeyi başardı.

ERDEMLİ SPORUN GENÇ SAVAŞÇILARINI KİMSE DURDURAMIYOR

EFSANE BAŞKAN MEHMET MORGÜL: ALTYAPISI OLMAYAN KULÜPLER KAPISINA KİLİT VURUR.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Erdemli sporun efsane başkanı Mehmet Morgül : Öncelikle şehitlerimize yüce Allahtan Rahmet kederli ailelerine Başsağlığı dilerim. Türk milletinin Başı sağolsun. Bu şanlı Bayrağımız inmeyecek Ezanımız susmayacaktır. Allahın izniyle.

Genç takımımızın bu başarısında emeği geçen başta antrenörlerimiz Orhan Erdoğanve İbrahim İşcen Hocamızı şanlı formamızı   terleten değerli sporcularımızı kutlarım dedi.

BU sezon tamamen altyapıya odaklandıklarını söyleyen efsane başkan bunun  meyvelerini almaya başladık. Herkes biliyor ki Erdemli spor ilçemize ilimize en çok sporcu yetiştiren kulüplerin başında gelir. Hiç durmadan milletimize hayırlı evlatlar sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz diyen  efsane başkan Morgül galibiyeti Altyapıya gönül veren herkese armağan etti.

Efsane başkanın yardımcısı Vehbi Özdemir: başkanımız her zaman altyapıya önem vermiş ve her zaman  kendi öz evlatlarımızla yola çıkmıştır. Bunun da meyvesini almaktayız. Gençlerimiz için fedakarlıktan kaçınmayan   Başkanımıza gece gündüz demeden çalışan hocalarımıza ve galibiyette emeği geçen tüm sporcularımıza ve dahi bize desteklerini esirgemeyen tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz. Dedi.

Erdemli sporun hocaları Orhan Erdoğan ve  İbrahim İşcen: bize bu imkanı tanıyan yöneticilerimizi ve özveriyle çalışan sporcularımızı TEBRİK EDİYORUZ. Birlikte uyum içinde çalısan bir ekibiz amacımız TÜRK sporuna hayırlı evlatlar yetiştirmek  dedi.

EFSANE BAŞKAN MEHMET MORGÜL: Bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ederim desteklerinin devamını bekleriz lakin kimse destek olmazsa bile ömrümü gençlerin gelişimine ayıran bir başkan olarak geleceğimiz için Türk Sporunun geleceği için milletimiz için son nefesime kadar Bu uğurda koşturmaya devam edeceğim DURMAK ASLA YOK YOLA DEVAM .

 

Süleyman TaşSüleyman Taş