SPOR
Giriş Tarihi : 26-02-2020 22:32   Güncelleme : 26-02-2020 22:53

ERDEMLİ SPOR KULÜBÜ SPORCULARI DESTAN YAZMAYA DEVAM EDİYOR

Wuşu Federasyonu nun Mersinde düzenlediği i Okullar arası Wuşu Turnuva sında Erdemli spor kulübü sporcusu Erdal ÖZER 85. Kiloda Rakiplerini yenerek Mersin Birincisi olarak ALTIN madalyanın şahini oldu.

ERDEMLİ SPOR KULÜBÜ SPORCULARI  DESTAN YAZMAYA DEVAM EDİYOR

Erdemli  spor kulübü Efsane Başkanı Mehmet MORGÜL yazılı basın açıklaması yaptı. Başkan MORGÜL Açıklamasında Wuşu Fedarasyonumuzun Mersin’de düzenlemiş olduğu okullar arası Wuşu ve kunkfu turnuvasında 85. Kiloda Erdemli spor kulübü sporcumuz  Aynı zamanda Akdeniz Anadolu lisesi öğrencisi Erdal Özer Rakiplerini yenerek kilosunda Mersin Birincisi olarak ALTIN madalyanın sahibi olmuştur.

 Sporcumuz geçen haftada Antalya da düzenlenen Türkiye şampiyonasındada Türkiye ikincisi olarak Gümüş madalya kazanmıştı. Sporcumuzu yönetim kurulum Adına spor camiası adına Mersinimiz  ve Erdemlimiz adına tebrik ediyor, kutluyor gözlerinden öpüyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Hedef Türkiye şampiyonasında birinci olmak. Birlikte Hayır Ayrılıkta Azap vardır. Birliğimizi dirliğimizi bozmadık başarıyı yakaladık.

Başkan MORGÜL’ Bu genç sporcularımızın yetişmesinde Büyük Emeği geçen Erdemli Milli Eğtim müdürümüz Yusuf AÇIKYÖRÜK Ü ve Şahsında tüm okul müdürlerimizi öğretmenlerimizi kutluyor. Vermiş oldukları eğtimlerden dolayı hepsini kutluyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Rabbim Birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Her şey Türkiye için Her şey Türk gençliği için dedi.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş