ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 24-02-2020 22:33   Güncelleme : 24-02-2020 22:33

CHP ERDEMLİ'DE BİR HAFTADA İKİ SEÇİM

CHP ERDEMLİ'DE BİR HAFTADA İKİ SEÇİM

Erdemli CHP de değişim devam ediyor.CHP Erdemli ilçe başkalığı kongresi ile geçtiğimiz günlerde yapılan ve dört adayın katıldığı kongrede Mustafa Kılbaş ve yönetim kurulu seçimi kazanmıştı. CHP Erdemli'de dört adayla girdiği kongrede adeta çoğulcu demokrasi örneği yaşammıştıi

CHP Erdemlide kongre İlçe başkanlığı ile sınırlı olmadı.CHP Erdemli kadın kolları konresinde iki aday yarıştı. CHP Erdemli İlçe başkanılığına aday olan  Emine Duman Zülal Peri Arslan kongrede yarıştı. Seçim sonucunda Emine Duman İlçe kadın kolları başkanı seçildi. 
CHP Erdemli ilçe kadın kolları başkanlığı için Erdemli Kampüs kafede yapılan seçimde  Emine Duman ve Zülal Peri Arslan yarışırken 138 üye oy kullandı. 70 üyenin oyunu alan Emine Duman CHP Erdemli ilçe kadın kolları  başkanı seçildi.
 

CHP Erdemlide bu haftanın ikinci konresi İlçe gençlik kolları seçimi yapıldı. CHP Erdemli ilçe  ilçe binasında  yapılan seçimde iki aday yarıştı.CHP Erdemli gençlik kolları başkanlığı için Olcay Gücer ve Yusuf Küçük yarıştı.

İki adayın yarıştığı seçimde  65 oy kullanıldı. Kongrede  Olcay Gücer 45 oy alarak gençlik kollarının yeni başkanı seçildi. Diğer aday Yusuf Küçük 19 oy aldı. 1 oyda geçersiz sayıldı. CHP Erdemlide yaptığı kongrelerle gücüne güç katarken gelecek için hem demokrasi dersi verdi gelecekte yapılacak yerel ve genel seçimler için seçmen tabanına güven ve umut verdi.

Mersin Beyaz Gündem Gazetesi olarak kongrede seçilen başkanlara Başarılar dileriz.

Süleyman TaşSüleyman Taş