ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 22-02-2020 14:22   Güncelleme : 22-02-2020 14:22

ERDEMLİ SPOR EFSANESİ DEVAM EDİYOR

Erdemli spor kulübü sporcusu Erdal Özer wuşu ve Kungfu branşında gümüş madalya alarak Erdemli halkını ve Erdemli sporluları gururlandırdı.

ERDEMLİ  SPOR EFSANESİ DEVAM EDİYOR

Erdemli spor kulübü sporcusu Türkiye ikincisi Antalyadaki yarışmalardan gümüş madalya ile döndü.  Wuşu ve Kungfu Branşında TÜRKİYE 2.si  Erdal Özer 3 ve 13 Şubat Tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Wuşu-Kunkfu Türkiye şampiyonasına üst gençler gurubunda 85. Kiloda katılan Erdemli spor kulübü sporcusu Erdal Özer Rakiplerine fark atarak Gümüş madalyayı kazanarak Türkiye ikincisi oldu.

 Erdemli spor kulübü efsane  Başkanı Mehmet MORGÜL bir basın açıklaması yaptı. Antalya da düzenlenen Wuşu ve kungfu yarışmalarında üstgençler gurubunda 85 kiloda yarışan sporcumuz Erdal Özer Rakiplerini yenerek Türkiye ikinci si olarak Gümüş madalyanın sahibi olmuştur. SporcumuzErdal Özer Mersinimizi Erdemlimizi en güzel şekilde temsil ederek ilçemizi ve bizleri sevince boğmuş gurur kaynağımız olmuştur.

Sporcumuzu tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum. Antrenörümüz Hasan Çarpar hocamızı da bu gençlerimizin yetişmesinde önemli bir rol üslendiği için tebrik ediyor kutluyorum. Bütün branşlarda  kıt imkanlarımıza rağmen sporcularımızın yetişmesinde hiç bir fedakarlık tan yönetim kurulumuz olarak kaçınmıyoruz.

Türk gençliğine hizmet yolunda var gücümüzle çalışıyoruz diyen Efsane başkan Mehmet Morgül daha öncede Ata Sporumuz Güreş branşındada Mersin’de düzenlenen yarışmalarda da Erdemli spor güreşçileri 7 Madalya kazanarak Erdemli’mizi sevince boğmuşlardı. Mücadelemiz Türk gençliğinin çok iyi yetişmesi başarılı olması ilimizi ilçemizi gururla temsil etmeleridir.

Efsane  Başkan Morgül Durmak yok yola devam . Tüm branşlarda ilimizi ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz dedi. Bizlerde Basın Mersin Beyaz  Gündem azetesi ve Erdemli Manşet gazetesi  olarak Erdemli spor kulübü Başkan ve yönetimini teknik kadroyu ve sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Süleyman TaşSüleyman Taş