GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-03-2018 09:44   Güncelleme : 07-03-2018 09:44

'AK PARTİ TARSUS İLÇE KADIN KOLLARI KONGRESİ YAPILDI'

AK Parti Tarsus İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi partililer ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

'AK PARTİ TARSUS İLÇE KADIN KOLLARI KONGRESİ YAPILDI'

Tarsus Kültür Merkezi'nde gerçekleşen AK Parti Tarsus 5. Olağan Kongresi'ne, AK Parti Kadın Kolları Mersin İl Başkanı Aysel Mavioğlu, Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, partililer ve vatandaşlar katıldı. Divan Başkanlığını İl Kadın Kolları üyelerinin yaptığı seçime tek aday olarak giren Nurgün Bayrak Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi.

İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu kongrede yaptığı konuşmada "Demokrasi kahramanları Türkiye'nin kadınları olarak 2019 ve 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için, hep birlikte ve tüm yüreğimizle sahada olacağız, milletimize ulaşıp hep birlikte dertlerine ortak olacağız" mesajını verdi. 

İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Nurgün Bayrak ise yaptığı konuşmada; "Bu gün birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti Tarsus Kadın Kolları 5. Olağan Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep birlikte, millete hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda gerçekleşen bayrak değişimleri  gücümüze güç katacak. Kongremize katılarak bizlere güç veren İl Kadın Kolları Başkanımıza, kurucularımıza, delegelerimize, İl ve İlçe yöneticilerimize, AK Parti camiamıza ve bizlere destek veren tüm dostlarımıza canı gönülden Teşekkür ediyorum." dedi.

Süleyman TaşSüleyman Taş