ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 07-02-2020 22:32   Güncelleme : 07-02-2020 22:32

ADİL AKTAY ERDEMLİ CHP YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

CHP Erdemli ilçe başkanlığı kongresinde ilçe başkanı seçilen Mustafa Kılbaş ve yönetim kurulunu CHP Mersin İl başkanı ve adayı Adil Aktay ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

ADİL AKTAY  ERDEMLİ CHP YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

CHP Mersin il başkanı Adil Aktay ziyarette Erdemli'de CHP ve Erdemlililer adına güzel gelişmeler olacağını söyleyerek gelecek günlerde CHP Erdemli ilçe yönetimi yapmakta olduğu ve  yapacağı sosyal çalışmalarlara Erdemlide halkın sorunlarına merhem olacağına inancım tamdır.  Mersin Büyükşehir belediyemiz Erdemliye ayrı bir önem vermektedir. Belediye başkanımız her fırsatta bunu dile getirmektedir dedi.

CHP Erdemli İlçe başkanı Mustafa Kılbaş: CHP Mersin İl Başkanımız Adil Aktay, İl yöneticilerimiz ve İl kadın kolları Başkanımız ve il kadın kolları yönetimi Partimize hayır olsun ziyaretinde bulundular. Bizler Erdemlide hemşerilerimizin huzuru için gece gündüz yöetimimzle çalışıyoruz. Haftanın yedi günü yirmi dört saat hemşerilerimizin hizmetindeyiz.

Bu yola çıktığımızda’da söylediğimiz gibi, Her kararı birlikte alacağız, Sonunda birlikte mücadelenin kazancı olan başarıyı yakalayacağız.

Toplantıya icabet eden İl Başkanımıza ve yönetimine, İl delegelerimize, ve değerli partililerimize Şükranlarımı sunuyorum.

CHP Mersin İl Başkanı Erdemli İl delegeleri ile bir araya geldi.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş